Florence investeert in begeleiding

Op woensdag 17 oktober jl.

Florence investeert in duurzame begeleiding van MBO studenten

Samenwerkingsovereenkomst

MBO studentenondertekenden Florence en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) een samenwerkingsovereenkomst die de duurzame begeleiding en opleiding waarborgt van 300 mbo-studenten. Florence investeert in duurzame begeleiding en opleiding van studenten binnen de organisatie. Er zijn 19 praktijkopleiders aangesteld die de werkbegeleiders in dit proces coachen. Ook wordt geïnvesteerd in scholing en bijscholing van personeel.

Leren in de praktijk

Florence en SBB zijn overeengekomen om het “leren in de praktijk” samen te monitoren. Met deze samenwerking wordt de kwaliteit van het praktijkleren bevorderd en worden efficiencyvoordelen gecreëerd voor beide partijen. Door het volgen van trends en ontwikkelingen informeren zij elkaar bij nieuwe inzichten. Dit bevordert de kwaliteit van de begeleiding op de werkplek, de inhoud en opleidingseisen van opleidingen, geeft inzicht in de positie van studenten op de arbeidsmarkt en het benodigde aantal vakmensen voor de beroepspraktijk. Daarnaast is SBB ook betrokken bij de ontwikkelingen van het nieuwe leren (hybride leren) en een leven lang leren.

Trots

Carla Izeren, coördinator praktijkleren: “Bij Florence vinden we het heel belangrijk studenten, waarvan we hopen dat ze in de toekomst onze collega worden, zo goed mogelijk op te leiden zodat ze klaar zijn voor de arbeidsmarkt. We zijn er trots op dat we de deze samenwerking aangaan met SBB.”

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.