Florence presenteert nieuwe touringcar

Met trots presenteert Florence op 28 maart haar nieuwe touringcar.

Florence presenteert nieuwe touringcar

Het doel van de bus

Zorgorganisatie Florence heeft de bus gekregen van de Stichting Vrienden van Woonzorgcentrum Steenvoorde. Met de touringcar, die ingericht is om ook minder validen te vervoeren, kan Florence veel bewoners blij maken met een dagje uit. Want naast de zorg is welbevinden ook erg belangrijk. Tijdens uitstapjes kunnen de bewoners nieuwe dingen ontdekken, samen herinneringen ophalen en andere bewoners (beter) leren kennen.

Royale gift Vrienden van Steenvoorde

Sinds acht jaar bezit Florence een eigen touringcar, bestuurd door vrijwillige chauffeurs. Vanaf de eerste dag is elke rit voor de bewoners en vrijwilligers een groot plezier. Het afgelopen jaar was de bus aan vervanging toe. Dankzij de royale gift van de Stichting Vrienden van Woonzorgcentrum Steenvoorde werd vervanging mogelijk. Daarvoor bezocht de groep vrijwillige chauffeurs en begeleiders in november 2018 de touringcarfabriek van Van Hool in Antwerpen. Daarna was het wachten tot op 30 januari de nieuwe Florence-touringcar kon worden opgehaald.

Officiële onthulling touringcar

Inmiddels zijn alle vrijwillige chauffeurs ingewerkt en de eerste ritten gemaakt. Op donderdag 28 maart om 14:00 uur wordt de touringcar officieel onthuld bij de Rijswijkse Schouwburg. De inloop is vanaf 13:30 uur.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.