Florence Swingt

Over Florence Swingt

Het jazzfestival Florence Swingt staat elk jaar garant voor twee dagen swingende optredens van een groot aantal jazzartiesten. Het festival vond voor het eerst plaats in 2015. Jan Slagter, bekend van Omroep Max, Joke Bruijs, zangeres en comédienne, en Frits Landesbergen, vibrafonist, slagwerker en arrangeur, stelden zich direct beschikbaar als ambassadeur. Vanuit Florence werd gezocht naar een jazzhuisband: zestigplussers die met elkaar een jazzband wilden vormen. De reacties stroomden binnen en de Florence Swingt Band was geboren. Lees meer over de bedenkster van het jazzfestival.

 

Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 vindt de vijfde editie van het jazzfestival Florence Swingt plaats in Gulden Huis van Florence. Op diverse podia traden twee dagen lang bekende jazzartiesten op. Klik op onderstaande fotolink voor een impressie van het afgelopen jaar Florence Swingt..

 

Florence Swingt in beeld en geluid

 

Fotoalbum Florence Swingt 2018

 

 

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.