Florence Theaterclub

Geef je op voor de Florence Theaterclub voor 60-plussers.  

Florence Theaterclub

Theaterclub

Hou je van toneelspelen, zingen en muziek maken? Lijkt het je leuk om samen te schrijven, repeteren en naar een voorstelling toe te werken? Geef je dan op voor de Florence Theaterclub voor 60-plussers.  

Eindvoorstelling theater Ludens

De eerste vier lessen leer je creatief schrijven van een professioneel scriptschrijver. Na deze schrijfworkshop krijg je basislessen in theater. Na de zomervakantie ga je samen met een regisseur aan de slag met de voorstelling, die eind november te zien is in Theater Ludens in Voorburg. In deze theatervoorstelling vertellen we samen het verhaal van een groep mensen die nog één keer het land, hun huis en de mensen die ze kennen moeten achterlaten, om samen een grote reis te gaan maken.  

Meer informatie Florence Theaterclub

De Florence Theaterclub start op 14 mei. Er wordt wekelijks op dinsdag gerepeteerd van 10.00 tot 12.30 uur. Locatie: theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95 in Voorburg. De kosten bedragen tien euro per keer. Opgeven kan via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.