Agnes: 'Ik zou met een toverstokje willen zorgen dat alles perfect is'

Ha Michelle,

Wat een mooie droom en ik hoop dat je het kunt gaan realiseren! Ook ik heb dromen voor mij en mijn gezin, maar zeker ook voor Oostduin! Er gaat binnen Oostduin ontzettend veel goed, zoals ik eerder al schreef, heb ik echt bewondering voor de medewerkers in de zorg. Maar ik moet je zeggen dat ik ook wel wakker lig van een aantal zaken die ik zo graag meteen allemaal goed zou willen zien, maar we werken met mensen en dat is best ingewikkeld. Hoewel iedereen zich volledig inzet en naar beste weten handelt, gaat niet altijd alles van een leien dakje. Ik vind het goed dat wij dat in onze briefwisseling ook aan de orde hebben gesteld. Ik zou met een toverstokje willen zorgen dat alles perfect is… Maar we moeten vooral ook kijken naar wat allemaal goed gaat! Op dit moment zitten in onze hal een aantal bewoners die naar Katwijk gaan. Ik kijk naar buiten en zie dat het  buiten heerlijk is! Fantastisch dat dit georganiseerd wordt en mogelijk is, mede dankzij onze zorgmedewerkers en vrijwilligers.

Helaas is de heer Smit overleden. Ik vind dat heel erg en ik heb niet meer de kans gekregen om met hem naar Scheveningen te gaan. Ik ga hem missen.

Jij en ik zijn maanden geleden begonnen aan onze briefwisseling. Het doel was om elkaar en onze lezers te vertellen hoe onze baan eruit ziet, hoe het reilt en zeilt binnen de zorg en waar we allemaal tegen aan lopen, de mooie en de minder mooie dingen. Ik heb met bewondering je brieven gelezen. Je enthousiasme, creativiteit en energie hebben mij geïnspireerd. Het is nu tijd om ons stokje over de geven en wat zou het gaaf zijn als twee andere collega’s hun verhaal een tijdje met elkaar en de buitenwereld willen delen.

Ik hoop dat je een fantastisch jaar tegemoet gaat met je mannen :-) en dat je de doelen die je voor dit jaar voor ogen hebt voor Adegeest kunt realiseren.

Ik zie er naar uit de komende tijd met je samen te werken!

Lieve groet,

Agnes

Lees hier het blog van Michelle dat hieraan vooraf ging.

Lees hier de reactie van Michelle.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.