Florence verkoopt flat Dekkersduin

Florence heeft serviceflat Dekkersduin verkocht aan Mundus Invest.

Florence verkoopt flat Dekkersduin

Senioren

In dit complex zijn 30 tweekamerappartementen gevestigd. Vanaf 2014 wordt het pand niet meer bewoond door senioren.

Nieuw woonconcept

Florence en Mundus Invest hebben de intentie de serviceflat Dekkersduin samen te transformeren naar een nieuw woonconcept voor 55-plussers. De komende tijd wordt het complex volledig gestript tot op het casco en daarna weer opgebouwd, waarbij duurzaamheid voorop staat. Door de renovatie ontstaan ruime, comfortabele, gasloze appartementen die voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. Na de renovatie worden de appartementen verhuurd en door Mundus Invest in portefeuille gehouden. In het toekomstige complex kunnen 55-plussers zelfstandig en veilig wonen met, indien nodig, zorg en aanvullende diensten van Florence.

Over Mundus Invest

Mundus Invest is een van oorsprong Haagse ontwikkelaar en belegger. Zij werken samen met de gemeente, met investeerders, met banken en makelaars en met vakkundige aannemers. Een sterk netwerk van specialisten. Dat maakt Mundus Invest tot de specialist in het creëren van nieuwe woonbelevingen in bestaande objecten.

 

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.