Florence wint VOORbeeld-verkiezing

Florence heeft de VOORbeeld-verkiezing van 2019 gewonnen.

Florence wint VOORbeeld-verkiezing

Maak muziek voor ouderen

Florence heeft op donderdag 20 juni, met het Florence Swingt project ‘Maak muziek voor ouderen’ de VOORbeeld-verkiezing 2019 gewonnen en won daarmee een bedrag van € 68.837,-. VOOR werkt als netwerk van zelfstandige recruiters/partners zonder (hoofd)kantoor en zonder onnodige overhead. Elk jaar geeft VOOR, als enige bedrijf in Nederland, 10% van haar volledige omzet aan projecten waar de wereld mooier van wordt. Dit jaar zijn 28 projecten ingezonden.

Genomineerden

Florence was een van de drie genomineerden, de andere twee projecten krijgen ieder €10.000. Naast het project ‘Maak muziek voor ouderen mogelijk’ van Florence, presenteerden het Watersportverbond ‘Waterbewustzijn bij kinderen’ en Dress for Succes ‘More Success Voor Dress’.

Juryrapport

De jury van de stichting VOOR, bestaande uit Tanja Jess, Anousha Nzume, Omar Munie, Robbert Huijsman en Marith Volp, maakten aan het einde van de avond direct de uitslag bekend. Volgens de  jury snijdt het project van Florence meerdere kanten. Door het samen muziek maken in een band kunnen ouderen weer meer inhoud geven aan hun leven. Enerzijds de lol en passie om in een band of orkest te spelen en anderzijds dat de bewoners van de woonzorgcentra kunnen genieten van de optredens van deze bands.

Het winnende bedrag zal besteed worden om nieuwe bands, orkesten en koren op te richten en de reeds bestaande zolang als nodig professioneel te blijven ondersteunen.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.