FlorencePas komt met WinterDoeBoek

Na het succes van het ZomerDoeBoek heeft de FlorencePas samen met zes andere zorgorganisaties een WinterDoeBoek samengesteld.

FlorencePas komt met WinterDoeBoek

Deze week in de bus

Het WinterDoeBoek staat weer boordevol artikelen, interviews, leesverhalen, puzzels en interessante artikelen. De editie valt in de eerste week van februari in de brievenbus van alle FlorencePashouders en cliënten van Florence. “In deze donkere wintertijd willen we graag een cadeau geven waar mensen van kunnen genieten”, zegt productmanager Irma Gosselink van de FlorencePas.

Positief en ontspannen cadeau

Het WinterDoeBoek is een initiatief van de ledenverenigingen van zes organisaties. Het werd in opdracht van ledenvereniging Thebe Extra, Marente, Zorgboogextra, 123Comfort en de FlorencePas gemaakt in samenwerking met Bureau Vijftig en Snippet media. “We hopen dat we hiermee onze leden een positief en ontspannen moment kunnen aanbieden.”

Meer informatie

Bekijk het eerder verschenen ZomerDoeBoek online. Kijk voor meer informatie over de FlorencePas op www.florence.nl/florencepas. Het WinterDoeBoek is ook online te bekijken. Hier kunnen lezers direct de oplossing van de puzzels doorgeven.