FlorencePas trakteert op magazine over positieve gezondheid

De ruim 11.000 FlorencePashouders zijn getrakteerd op ‘Kwiek’, een magazine over positieve gezondheid.

Magazine Kwiek over positieve gezondheid | FlorencePas

Inspireren over positieve gezondheid

Met ‘Kwiek’ hoopt de FlorencePas dat de lezers inspiratie opdoen om het leven te (kunnen) leiden dat hen lief is. “Gezond leven, voeding, voldoende slaap en beweging. Het draagt allemaal bij aan onze positieve gezondheid”, zegt Irma Gosselink van de FlorencePas. “We worden er veerkrachtiger door en we kunnen beter de regie over ons eigen leven voeren. De FlorencePas is er om mee te denken over wat kan bijdragen aan de positieve gezondheid.”

Veilig wonen-check en FlorencePasuitjes

In het magazine vertelt de FlorencePas meer over de veilig wonen-check. Onze Klusvrouw vertelt hoe een fijn en veilig huis elk mens lekkerder in zijn vel laat zitten. Daarnaast laten vier FlorencePashouders van boven de 80 jaar zien wat de FlorencePasuitjes voor hen betekenen.

Lees zelf magazine 'Kwiek'

Het magazine ‘Kwiek’ werd gemaakt in samenwerking met Carinova, CareynPlus, Ledenservice ZuidZorg, Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Thebe Extra en Bureauvijftig. Hieronder kunt u het magazine gratis downloaden als pdf. Voor meer informatie over de FlorencePas kunt u altijd contact opnemen via florencepas@florence.nl en 070 - 41 31 000 (optie 4). Meer informatie vindt u ook op www.florence.nl/florencepas