FlorencePas trakteert op ZomerDoeBoek

De FlorencePas trakteerde onlangs haar leden, alarmerings-  en thuiszorgcliënten van Florence op het ZomerDoeBoek.

FlorencePas trakteert op ZomerDoeBoek

Cadeautje om trots op te zijn

Het ZomerDoeBoek is een initiatief van de ledenverenigingen van elf zorgorganisaties. “We wilden in dit bijzondere jaar graag iets extra’s doen”, aldus productmanager Irma Gosselink namens de FlorencePas. Het ZomerDoeBoek werd in opdracht van PluZ, Pantein Extra, Amstelring Ledenservice, Carinova, Espria Ledenvereniging, Groene Kruis Ledenorganisatie, Ledenvereniging Thebe Extra, Marente, Zorgboogextra, 123Comfort en de FlorencePas gemaakt door Bureau Vijftig. “Het resultaat is echt iets om trots op te zijn”, zegt Irma Gosselink. “Het ZomerDoeBoek biedt in meer dan 130 pagina’s gezellig vermaak, met onder meer puzzels, recepten en  leesverhalen. We hopen dat we hiermee onze leden een groot aantal positieve en ontspannen momenten bieden.”

Ontspannen in een bijzonder jaar

Want dat is volgens Irma Gosselink wel nodig. “Het is voor iedereen een bijzonder jaar. We hebben onze naasten niet in de armen kunnen sluiten en we hebben heel wat tijd in huis doorgebracht. Ook een deel van de leveranciers van de FlorencePas kon niet meer bij de leden aan huis komen. Gelukkig hebben we nu allemaal meer bewegingsvrijheid, maar we zijn er nog niet. We hebben nog steeds te maken met maatregelen die ons beschermen. Dat is voor ons een extra reden om onze leden te trakteren op een speciaal cadeau in de vorm van een ZomerDoeBoek. Het is onze manier om iedereen een goede zomer toe te wensen. En natuurlijk staan we ook deze zomer met de FlorencePas weer voor iedereen klaar, geheel conform de richtlijnen van het kabinet en het RIVM.”

Meer informatie

Het ZomerDoeBoek is digitaal te bekijken op www.zomerdoeboek.nl. Wilt u meer weten over de diensten en services van de FlorencePas? Kijk dan op www.florence.nl/florencepas.