‘Ik heb het gevoel dat er altijd iemand is’

‘Ik heb het gevoel dat er altijd iemand is’

Mevrouw De Vries-Van der Horst is 92 jaar. Sinds 2018 maakt ze gebruik van de diensten van Hereditas. Dat zorgt ervoor dat ze rust ervaart. Alles is en wordt namelijk goed voor haar geregeld.

Klein netwerk om mij heen

“Het is een fijn gevoel om te weten dat Hereditas er altijd voor me is. Ik heb op mijn leeftijd nog maar een klein netwerk om mij heen. Ik ben weduwe, heb geen kinderen en veel mensen om mij heen zijn overleden. Ik weet dat het leven ook voor mij eindig is. Omdat er geen familie meer in de buurt is die mijn uitvaart kan verzorgen, heb ik contact opgenomen met Hereditas.”

Alles goed geregeld

“Ik heb een testament en een levenstestament laten opstellen met Hereditas als beoogd executeur en volgemachtigde. Daarmee heb ik alles goed geregeld. Mocht ik onverhoopt niet meer voor mezelf kunnen zorgen, dan doet Hereditas dat. Zij vragen dan een andere zorgindicatie voor me aan. Daarmee regelen ze bijvoorbeeld dat ik met meer zorg thuis kan blijven wonen. Als ik naar een verpleeghuis moet, dan weten ze via het levenstestament wat ik wel en niet wil. Dat alles is geregeld, haalt een hoop onrust bij mij weg.”

Minder kwetsbaar

“John de Rooij van Hereditas helpt mij verder bij mijn administratie. Hij handelt onder meer mijn post af. Het contact is heel prettig. Ik ben slechtziend en dan is het fijn als iemand die je vertrouwt, alles goed met je doorneemt. Op die manier ben ik minder kwetsbaar voor oplichters. Ik ben erg tevreden over de diensten van Hereditas. Het voelt als een steun in de rug. Er is altijd iemand op wie ik kan terugvallen. Als ik ergens niet uitkom, dan kan ik John om hulp vragen.”

Meer informatie

Hereditas is er ook voor u. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor het maken voor een afspraak kunt u contact opnemen via info@hereditas.org en 085 - 877 18 89.