FlorencePas
070 - 41 31 000

Zorgarrangement Comfortabel Thuis

Zorgarrangement Comfortabel Thuis

Als het even niet lukt om goed voor uzelf te zorgen, biedt het zorgarrangement Comfortabel Thuis van de FlorencePas de hulp die u nodig heeft.

 

Comfortabel Thuis zorgt voor u

De gewone dagelijkse handelingen kunnen ineens een opgave worden. Bijvoorbeeld wanneer u thuis komt na een ziekenhuisopname, als u ziek of herstellende bent of als uw mantelzorger met vakantie is. Het zorgarrangement Comfortabel Thuis van Florence kan u dan uitkomst bieden. Wij zorgen dat u uw boodschappen in huis heeft, zes avonden een gezonde maaltijd kunt eten, een uur huishoudelijk zorg krijgt en dat uw was wordt opgehaald en weer schoon wordt teruggebracht. Het zorgarrangement bieden wij aan in Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Uitbreiding van het zorgarrangement is mogelijk

U kunt het pakket van Comfortabel Thuis uitbreiden met aanvullende diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld in gesprek gaan met de huisverpleegkundige van Florence. Zij komt bij u thuis en beantwoordt uw vragen en geeft u adviezen en tips op het gebied van uw gezondheid en welzijn. Daarnaast kunnen wij vervoer regelen, een pedicure, een kapper en diverse verzorg- en verpleegartikelen.

 

Aanvragen zorgarrangement Comfortabel Thuis

Wilt u nog dezelfde dag gebruikmaken van het zorgarrangement Comfortabel Thuis? Belt u dan voor 12.00 uur en wij zorgen dat u direct wordt geholpen. Met uw FlorencePas betaalt u 99 euro (normaal: 125 euro). Voor het aanvragen van het zorgarrangement of voor vragen kunt terecht bij het team van de FlorencePas via 070–41 31 000 of via florencepas@florence.nl

 

Uw ervaring
Uw naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Voor u geselecteerd