FlorencePas
070 - 41 31 000

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het installeren van uw computer of tablet? Dan staat AB Computerhulp aan huis voor u klaar.

 

Computerhulp: van aansluiten tot instellen

De deskundige en ervaren medewerkers van AB Computerhulp aan huis helpen u met het installeren van hard- en software. Zij sluiten ADSL-apparatuur aan en stellen (draadloze) netwerken in. Heeft u op uw computer mogelijk een virus? Met de computerhulp aan huis van de FlorencePas wordt dit direct opgelost. Ook voor het aansluiten en het instellen van uw digitale televisie, e-reader, iPad of tablet bent u hier aan het juiste adres. AB Computerhulp verkoopt daarnaast computers.

 

Meer informatie

U kunt onze computerhulp aan huis inschakelen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar Met uw FlorencePas betaalt u 10 euro minder voorrijkosten. De voorrijkosten in Leidschendam-Voorburg zijn dan 5 euro en in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar 15 euro. Het uurtarief voor de computerhulp bedraagt € 47,50, inclusief btw. Er wordt minimaal één uur in rekening gebracht. Daarna wordt per half uur afgerekend. U kunt AB Computerhulp bereiken via info@abcomputerhulp.nl en 070 - 320 97 12.

Uw ervaring
Uw naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Voor u geselecteerd