FlorencePas
070 - 41 31 000

Activiteiten met uw FlorencePas in Loosduinen, Segbroek en Voorburg

Activiteiten met uw FlorencePas | Loosduinen, Segbroek en Voorburg

Bent u op zoek naar een zinvolle en gezellige dagbesteding en wilt u graag andere mensen ontmoeten? Met uw FlorencePas kunt u in Loosduinen, Segbroek en in Voorburg extra voordelig meedoen aan diverse activiteiten.

 

Activiteiten in Loosduinen en Segbroek

Binnen de woonzorglocaties van Florence in Loosduinen en Segbroek, Dekkersduin, Duinhage en Uitzicht, vinden regelmatig gezellige activiteiten plaats. Denkt u aan bingomiddagen, beweegactiviteiten of gezellig met anderen iets lekkers bakken. Met uw FlorencePas krijgt u 1 euro korting op deelname aan deze activiteiten. Voor meer informatie over de activiteiten in Loosduinen kunt u bellen met 070 - 754 55 66.

 

Activiteiten in Voorburg

Als FlorencePas-houder kunt u ook voordelig(er) meedoen aan de activiteiten in woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg. Hier vinden eveneens dagelijks allerlei activiteiten plaats. Zo is er een brei- en een schilderclub en zijn er spelletjesmiddagen. U kunt ook meedoen aan hersengymnastiek, komen fitnessen, linedancen, onder begeleiding gebruikmaken en oefenen in de Beweegtuin en genieten van live muziek. De maandelijkse kosten voor deelname aan alle activiteiten bedragen 25 euro. Met uw FlorencePas krijgt u € 2,50 korting. Bij alle activiteiten wordt er gezorgd voor koffie en thee. Een keer per maand vindt er ook een grote kunst- en cultuuractiviteit plaats. Deelname bedraagt 5 euro. Als FlorencePas-houder krijgt u 2 euro korting. Voor meer informatie over de activiteiten in De Mantel in Voorburg kunt u contact opnemen via 070 - 754 37 77.

 

Activiteiten op andere locaties van Florence

Ook op andere locaties van Florence in Den Haag, Rijswijk en Voorschoten vinden er dagelijks activiteiten plaats. Kijkt u voor meer informatie in het overzicht van de woonzorglocaties bij u in de buurt.

 

Voor u geselecteerd