FlorencePas
070 - 41 31 000

Logeren bij Florence

Logeren bij Florence | FlorencePas

Met uw FlorencePas kunt u binnen de woonzorglocaties Adegeest, Duinhage en Uitzicht comfortabel en extra voordelig verblijven. Bijvoorbeeld wanneer u uw mantelzorger wilt ontlasten of omdat u in een zorgzame omgeving wilt herstellen van een operatie.

 

Logeren in Adegeest in Voorschoten

Het moderne woonzorgcentrum Adegeest ligt in Voorschoten, aan de Bachlaan 21. Adegeest beschikt over logeerstudio's. Deze zijn gevestigd in de vleugel met huurappartementen. U beschikt over een lichte eenpersoonskamer met balkon, televisie, waterkoker en zeer ruime badkamer. U kunt gebruikmaken van het restaurant, de kapsalon, het winkeltje en tegen een kleine vergoeding deelnemen aan activiteiten.

 

Logeren in Duinhage in Den Haag

Woonzorgcentrum Duinhage is gevestigd aan de Savornin Lohmanlaan 202 in Den Haag in de groene wijk Bohemen in Loosduinen. Duinhage voorziet u, naast de tijdelijke zorg, in een comfortabele kamer en van vele gemakken in de vorm van handige faciliteiten en leuke activiteiten. Zo kunt bijvoorbeeld eten in het restaurant of op uw kamer.

 

Logeren in Uitzicht in Den Haag

Woonzorgcentrum Uitzicht is gelegen aan de Zonnebloemstraat 383 in Loosduinen in Den Haag. Vlakbij is de gezellige badplaats Kijkduin en tegenover Uitzicht bevinden zich de Bosjes van Pex. Als u tijdelijk komt logeren, krijgt u een eigen comfortabele kamer. Daarbij ontvangt u de zorg die u wenst en nodig heeft.

 

Meer informatie en voordeel FlorencePas

Met uw FlorencePas kunt u met of zonder zorgindicatie komen logeren. U betaalt 50 euro per 24 uur, inclusief maaltijden. Voor meer informatie en reserveren kunt u bellen het Wijkservicepunt via 070 - 754 55 66.
 

 

Tijdelijke zorg op andere locaties van Florence

U kunt ook binnen andere locaties van Florence tijdelijk zorg krijgen. Als u meer wilt weten over de tijdelijke verblijfmogelijkheden met zorg bij u in de buurt, kijkt u dan eens bij het overzicht van al onze locaties. Hier leest u per locatie of het mogelijk is om tijdelijk te verblijven met passende zorg. Wij kunnen u ook via de e-mail of telefonisch verder informeren. U kunt ons bereiken via info@florence.nl en via 070 – 41 31 000 (24 uur per dag bereikbaar).

Voor u geselecteerd