FlorencePas
070 - 41 31 000

Maaltijden bij Florence

Maaltijden bij Florence

Eten maken vraagt soms om veel inspanning. Met de FlorencePas kunt u het zichzelf niet alleen makkelijk, maar ook heel gezellig maken. Simpelweg door een lekkere maaltijd te gaan eten bij Florence.

 

Betaalbaar eten met extra voordeel

Met uw FlorencePas krijgt u in de restaurants van de locaties Houthaghe en Wijndaelercentrum na uw driegangendiner een gratis kopje koffie of thee. In Duinhage kunt u regelmatig aanschuiven bij een themadiner. Die avonden krijgt u met uw FlorencePas 10% korting op het driegangendiner. In de Brasserie van ons woonzorgcentrum Oostduin krijgt u met uw FlorencePas 10% korting op een driegangendiner en afsluitend een gratis kopje koffie of thee. In restaurant La Jaquette in De Mantel in Voorburg krijgt u met uw FlorencePas 10% korting op koffie of thee met gebak. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u hier met uw FlorencePas ook komen brunchen voor € 3,- (verschillende belegde minibroodjes met een glas melk of jus, kopje thee of koffie). Komt u dineren? Dan krijgt u op vertoon van uw FlorencePas een gratis drankje naar keuze bij een driegangenmenu.

 

Meer informatie

Ook op andere locaties van Florence bent u altijd welkom om te komen eten. Kijkt u in het overzicht van onze locaties waar u een restaurant van Florence vindt bij u in de buurt. Heeft u vragen over lekker eten bij Florence? Belt u dan  met 070 - 41 31 000. Heeft u liever een maaltijd die thuis wordt bezorgd? Ook dan biedt de FlorencePas uitkomst met de maaltijden aan huis.

 

 

 

Voor u geselecteerd