FlorencePas
070 - 41 31 000

Zorghotels

Zorghotel | tijdelijke zorg | FlorencePas

Florence biedt uitkomst wanneer u niet thuis kunt blijven slapen, omdat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat uw mantelzorger op vakantie gaat of omdat u net een operatie heeft ondergaan. U kunt dan terecht in een de zorghotels van Florence.

 

Zorghotel Residence Haganum Den Haag

Zorghotel Residence Haganum is gevestigd in het Haagse Zeeheldenkwartier. In dit zorghotel kunt u vanaf één nacht logeren in een luxe kamer en de benodigde zorg ontvangen. Er zijn diverse faciliteiten en activiteiten als een restaurant waar u heerlijk kunt dineren. Eet u liever in uw hotelkamer? Geen probleem. Residence Haganum beschikt ook over roomservice. In de gemeenschappelijke ruimte kunt u rustig praten en lezen. U vindt hier een bibliotheek, een televisie, diverse gezelschapspellen, een haardvuur en comfortabele stoelen.

 

Tarieven en uw FlorencePas

U betaalt 210,- euro per nacht. In dit bedrag zijn inbegrepen het verblijf, het eten en drinken, de aanwezigheid van 24 uur zorg en alarmering, de schoonmaak en de activiteiten. Een deel van de kosten wordt mogelijk via uw aanvullende verzekering vergoed. Na uw verblijf kunt u als FlorencePas-houder een welkom thuis-bloemetje verwachten. Voor meer informatie en reserveren: residencehaganum@florenceallure.nl en 070 – 318 49 00.

 

Zorghotel Steenvoorde in Rijswijk

In Rijswijk vindt u Zorghotel Steenvoorde. U kunt hier vanaf één nacht terecht in een suite die van alle gemakken is voorzien. U kamer is ingericht met onder meer een fraaie badkamer, een comfortabel bed, airconditioning, minibar, radio, televisie en personenalarmering. Zorghotel Steenvoorde biedt ook vele faciliteiten als een restaurant, een winkel, een fitnessruimte, een kapsalon, een pedicure en draadloos internet. Als gast kunt u gebruikmaken van het zwembad van Steenvoorde, dat extra warm water heeft en ook toegankelijk is voor mindervaliden.

 

Tarieven en korting met uw FlorencePas

U kunt in Zorghotel Steenvoorde kiezen voor overnachtingen op basis van volpension of logies en ontbijt. De kosten voor het verblijf en de zorg zijn afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Met uw FlorencePas krijgt u 5 procent korting op uw verblijf. Voor reservering en meer informatie, kunt u contact opnemen via info@florence.nl of via 070 – 41 31 000

 

 

 

 

Voor u geselecteerd