Bezoek aan geurende rozenkwekerij

Houdt u van bloemen en al helemaal van rozen? Gaat u dan in september mee met ons bezoek aan een rozenkwekerij.

Bezoek aan geurende rozenkwekerij

Leer van alles over rozen

De FlorencePas gaat op dinsdag 22 en donderdag 24 september naar rozenkwekerij Rozen & Radijs in Burgerveen. Rozen & Radijs is een familiebedrijf waar de familie Vis al generaties lang rozen in talloze variëteiten kweekt. Op de rozenkwekerij krijgt u een presentatie van Groei en Bloei, de vereniging voor iedereen die houdt van tuinen en tuinieren. U leert meer over hoe rozen worden geteeld en hoe u rozen thuis het beste kunt verzorgen.

Koffie, cake en biologische lunch

Maar voor de presentatie genieten we kort na onze aankomst eerst van koffie met cake. In de middag staat er voor ons een biologische lunch klaar. U kunt daarmee rekenen op een heerlijke kop soep, diverse soorten desembrood, verschillende vleeswaren en kaassoorten, zoetigheden, fruit en (karne)melk.

Demonstratie bloemschikken

Na de lunch krijgt u een demonstratie bloemschikken. De bloembinder laat u zien hoe in de bloemenwinkel bloemstukken en boeketten worden gemaakt. De gemaakte bloemwerken worden in een spannende tombola verloot. Het kan dus heel goed zijn dat u aan het einde van de dag met een mooi bloemstuk thuis komt. En heeft u niet gewonnen, dan komt u sowieso thuis van een heerlijk ontspannen en heerlijk geurende dag.

Meer informatie en aanmelden

U kunt mee naar Rozen & Radijs op dinsdag 22 of donderdag 24 september. De kosten bedragen 43 euro. Introducés betalen 5 euro meer. Data en vertrekplaatsen:

  • Dinsdag 22 september om 10.15 uur bij Steenvoorde in Rijswijk
  • Dinsdag 22 september om 10.45 uur bij Over de Bogaard in Rijswijk
  • Donderdag 24 september om 10.15 uur bij Duivenvoorde in Leidschendam
  • Donderdag 24 september om 10.45 uur bij De Mantel in Voorburg

 

We zijn rond 16.30 uur weer terug. U kunt zich aanmelden via 070 - 41 31 000 (optie 4) of via florencepas@florence.nl. Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.

Coronamaatregelen

Bij de uitjes van de FlorencePas houden we rekening met de geldende coronamaatregelen.