Boottocht met kerstlunch

Ga met ons mee met een heerlijke boottocht over de Linge. We varen op dinsdag 17 en donderdag 19 december.

Boottocht met kerstlunch op 17 en 19 december

Genieten van prachtig uitzicht

Met de boottocht varen we over de Linge, een rivier die in de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem stroomt. Terwijl u lekker warm binnen zit, met koffie en appelgebak, heeft u een prachtig uitzicht. U vaart langs pittoreske dorpjes en diverse bezienswaardigheden. Zo komen we langs ‘het scheve torentje van Pisa’. Deze kerktoren staat al sinds de bouw in de vijftiende eeuw scheef. De laatste meting geeft aan dat de toren ongeveer 1,15 meter uit het lood staat. Dat is net iets minder scheef dan de beroemde toren in de Italiaanse stad Pisa. Bijzonder detail is dat op het kerkhof bij de Nederlandse toren wel mevrouw Pisa ligt begraven. Een ander hoogtepunt tijdens onze reis is de Lingesluis bij Fort Asperen dat onderdeel was van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Varen in kerstsfeer

Omdat we met onze boottocht een week voor de kerstdagen zitten, krijgt ons dagje uit natuurlijk extra warme sfeer. We genieten van een heerlijke kerstlunch en een verhalenverteller neemt ons verder mee op reis. Aan het einde van onze boottocht zult u zich gegarandeerd ontspannen en volledig in kerstsfeer voelen. Gaat u met ons mee?

Meer informatie en aanmelden

We maken de sfeervolle boottocht over de Linge op dinsdag 17 en donderdag 19 december. U betaalt 59 euro, introducés betalen 5 euro meer. Data en vertrekplaatsen:

 

  • Dinsdag 17 december om 08.30 uur: woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Dinsdag 17 december om 09.15 uur: woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.
  • Donderdag 19 december om 08.45 uur: woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Donderdag 19 december om 09.15 uur: serviceflat Over de Boogaard in Rijswijk.

 

We zijn rond 17.00 uur weer terug. U kunt zich aanmelden via 070 - 41 31 000 (optie 4) of via florencepas@florence.nlBekijkt u ook de algemene voorwaarden.

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u € 24,50 euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000. U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

Aanhef*
Naam en voorletter(s)*
Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging
Straat*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
 
*
Ten name van*
Graag ontvang ik de digitale nieuwsbrief van de FlorencePas
Reden aanmelding
 
*
Vul hier niets in a.u.b.