Borrel, lunch én André Rieu

In december gaan we naar de bioscoop. Daar genieten we van een borrel, lunch én André Rieu.

Borrel, lunch én André Rieu | FlorencePasuitje

Ontvangst met bubbels op mooie locatie

Met dit bijzondere FlorencePasuitje op dinsdag 20 en donderdag 22 december blijven we in de buurt. We gaan naar bioscoop Pathé Buitenhof. Dat is op zich al een mooi uitje, want het pand waar de bioscoop is gevestigd, is heel bijzonder. Het stamt uit 1904 en werd gebouwd als restaurant bij het hotel De Twee Steden. De naam van restaurant staat nog op de gevel. In 1935 vestigde zich Cineac Het Vaderland zich in het gebouw. Op zo'n mooie locatie worden we dan ook met grandeur ontvangen: met een glaasje bubbels!

Populaire klassiekers en geliefde walsen

Vervolgens gaan we met elkaar genieten van een heerlijke lunch. Daarna gaan we naar de filmzaal om te kijken en te luisteren naar een sfeervol optreden van André Rieu. Hij treedt op samen met zijn Johan Strauss-orkest, sopranen, tenors en andere gasten. We horen romantische melodieën, populaire klassiekers en natuurlijk de geliefde walsen. Na de film sluiten we ons uitje af met een hapje en een drankje.

Meer informatie en aanmelden

Gaat u in december gezellig met ons mee? De kosten bedragen 46 euro. Voor introducés is er een toeslag van 5 euro. U kunt mee op:

 

  • Dinsdag 20 december om 10.30 uur: Duivenvoorde in Leidschendam.
  • Dinsdag 20 december om 11.00 uur: De Mantel in Leidschendam.
  • Donderdag 22 december om 10.30 uur: Steenvoorde in Rijswijk.
  • Donderdag 22 december om 11.00 uur: Over de Bogaard in Rijswijk.

 

U kunt zich aanmelden via florencepas@florence.nl of 070 - 41 31 000 (optie 4). Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.