FlorencePas
070 - 41 31 000

Dag van de Zandmotor: 18 en 19 september

Dag van de Zandmotor: met een huifkar over het strand

Het Zuid-Hollands Landschap organiseert op maandag 18 en dinsdag 19 september speciaal voor 65-plussers de Dag van de Zandmotor. Gaat u mee?

 

Divers programma

U kunt samen met uw familie of vrienden gezellig een dagje mee naar het strand. Het programma bestaat uit een huifkartocht over het strand richting de Zandmotor voor de kust van Ter Heijde en Kijkduin. De tocht begint bij Strandpaviljoen Lodge 25 aan de Rechtestraat 25 in Hoek van Holland en voert langs de natuurgebieden Van Dixhoorndriehoek en Vinetaduin in Hoek van Holland en Staelduinse Bos in ‘s Gravenzande. Tijdens de tocht vertelt een boswachter van alles over de natuurgebieden. Een herderin geeft bij het strandpaviljoen een demonstratie met haar schapen en bordercollies. Een garnalenvisser vertelt meer over al het moois dat de zee te bieden heeft.

 

Meer informatie

Deelname bedraagt 25 euro. In deze prijs zijn inbegrepen koffie en thee met gebak, een lekkere warme maaltijd, een huifkartocht en leuke activiteiten. Voor meer informatie en aanmelden: www.zuidhollandslandschap.nl/dagvandezandmotor

Voor u geselecteerd