Geannuleerd: dagje Keukenhof

Het uitje naar de Keukenhof op 28 en 30 april is geannuleerd.

Dagje Keukenhof

Activiteit wordt opnieuw ingepland

Zodra het weer mogelijk is om uitjes te maken, plannen we onderstaande activiteit in op andere data. We brengen u hier uiteraard van op de hoogte.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fleurigste dagje uit

Een bezoek aan de Keukenhof in Lisse is met recht het fleurigste dagje uit te noemen. U kunt in dit park genieten van meer dan zeven miljoen bloeiende bloemen. De wandelpaden van de Keukenhof zijn zo aangelegd dat u een spectaculair uitzicht hebt op de bloemenpracht. U vindt er bloementuinen en -kassen. Naast de schitterende bloemen kunt u in de Keukenhof ook heel veel beelden van nationale en internationale kunstenaars bewonderen.

Lunchen op kleurrijke plek

U krijgt tijdens dit dagje weg een heerlijk gevulde lunchtas mee van Versmarkt Vreeburg. U kunt daarmee zelf een mooie en kleurrijke plek in de Keukenhof uitkiezen om te genieten van de omgeving en de lunch. Het thema van de Keukenhof dit jaar is ‘A world of colours’, waarmee de diversiteit in culturen en religies in de schijnwerpers wordt gezet. U kunt dus op heel veel kleur rekenen.

Meer informatie en aanmelden

U kunt met ons mee naar de Keukenhof op dinsdag 28 en donderdag 30 april. De kosten bedragen 38 euro, dat is inclusief lunchtas. Introducés betalen 5 euro meer. Data en vertrekplaatsen:

  • Dinsdag 28 april om 09.15 uur bij woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Dinsdag 28 april om 09.30 uur bij ontmoetingscentrum Duivenvoorde in Leidschendam.
  • Dinsdag 28 april om 10.00 uur bij woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.
  • Donderdag 30 april om 09.30 uur bij woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Donderdag 30 april om 10.00 uur bij serviceflat Over de Bogaard in Rijswijk.

 

We zijn rond 16.00 uur weer terug. U kunt zich aanmelden via 070 - 41 31 000 (optie 4) of via florencepas@florence.nl. Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.