Geannuleerd: Museum BroekerVeiling

Het bezoek aan Museum BroekerVeiling op 26 en 28 mei is geannuleerd.

Museum BroekerVeiling

Activiteit wordt opnieuw ingepland

Zodra het weer mogelijk is om uitjes te maken, plannen we onderstaande activiteit in op andere data. We brengen u hier uiteraard van op de hoogte.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

West-Friese koffietafel

Het Museum BroekerVeiling bevindt zich in Broek op Langendijk in de streek West-Friesland in Noord-Holland. Als we daar aankomen, beginnen we eerst met een rijkgevulde West-Friese koffietafel. U geniet daarmee van bijzondere lekkernijen. Daarna gaan we het binnen- en buitenmuseum BroekerVeiling ontdekken.

Rondvaart en veilen

We gaan terug naar het verleden en zien hoe een groenteveiling ruim een eeuw geleden verliep. In het museum staan doen en beleven voorop. U maakt onder meer een rondvaart, bezoekt een expositie en veilt zelf groente. De BroekerVeiling is een prachtig Rijksmonument waar nostalgie en historie samenkomen. Wij weten zeker dat u van dit bezoek volop zult genieten.

Meer informatie en aanmelden

We gaan naar de BroekerVeiling op dinsdag 26 en donderdag 28 mei. De kosten bedragen 45 euro, dat is inclusief de uitgebreide koffietafel. Introducés betalen 5 euro meer. Met een Museumkaart krijgt u 5 euro korting. Data en vertrekplaatsen:

  • Dinsdag 26 mei om 09.45 uur bij woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Dinsdag 26 mei om 10.15 uur bij serviceflat Over de Bogaard in Rijswijk.
  • Donderdag 28 mei om 09.30 uur bij woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Donderdag 28 mei om 09.45 uur bij ontmoetingscentrum Duivenvoorde in Leidschendam.
  • Donderdag 28 mei 10.15 uur bij woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.

 

We zijn rond 18.00 uur weer terug. U kunt zich aanmelden via 070 - 41 31 000 (optie 4) of via florencepas@florence.nl. Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.