Geannuleerd: Museum Zaanse Schans

Het bezoek aan Museum Zaanse Schans dat stond gepland op 24 en 26 maart is geannuleerd.

Museum Zaanse Schans

Activiteit wordt opnieuw ingepland

Zodra het weer mogelijk is om uitjes te maken, plannen we onderstaande activiteit in op andere data. We brengen u hier uiteraard van op de hoogte.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wereldberoemd stukje Nederland

Het Zaans Museum is bij velen vast bekend. Mogelijk bent u er al eens geweest. Als dat zo is, dan weet u dat het een leuk uitje wordt. Bent u er nog nooit geweest? Dan is dit uw kans. We reizen op dinsdag 24 en donderdag 26 maart af naar Zaandam. Het Zaans Museum neemt u mee naar een wereldberoemd stukje Holland. Het Holland van de molens, industrieën, groene houten huizen en Nederlandse iconen als Albert Heijn, Honig en Verkade.

Werkende chocolade- en koekjesfabriek

U heeft tijd om op eigen gelegenheid rond te kijken. Middenin het Zaans Museum vindt u de Verkade Experience. Dit is een ware belevenis. Hier waant u zich plotseling in een vroeg twintigste-eeuwse chocolade- en koekjesfabriek. De originele machines draaien nog volop. De geschiedenis van de beroemde Verkade-chocolade komt tot leven. Tijdens ons bezoek aan het Zaans Museum genieten we van een uitgebreide koffietafel. Zo maken we er een compleet dagje uit van.

Meer informatie en aanmelden

U kunt met ons mee op dinsdag 24 en donderdag 26 maart. De kosten bedragen 45 euro, dat is inclusief entree tot het museum en de koffietafel. Introducés betalen 5 euro meer. Met een Museumkaart krijgt u 7,50 euro korting. Data en vertrekplaatsen:

  • Dinsdag 24 maart om 10.00 uur bij woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Dinsdag 24 maart om 10.30 uur bij serviceflat Over de Bogaard in Rijswijk.
  • Donderdag 26 maart om 09.45 uur bij woonzorgcentrum Steenvoorde.
  • Donderdag 26 maart om 10.00 uur bij ontmoetingscentrum Duivenvoorde in Leidschendam.
  • Donderdag 26 maart om 10.30 uur bij woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.

 

We zijn rond 16.30 uur weer terug. U kunt zich aanmelden via 070 - 41 31 000 (optie 4) of via florencepas@florence.nl. Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.