Genieten in de Keukenhof in Lisse

We kunnen in april weer naar de Keukenhof. We kijken nu al uit naar al die mooie kleuren. U ook?

Genieten in de Keukenhof in Lisse

Fleurigste dagje uit

Een bezoek aan de Keukenhof in Lisse is met recht het fleurigste dagje uit te noemen. U geniet in dit park van meer dan zeven miljoen bloeiende bloemen. De wandelpaden van de Keukenhof zijn zo aangelegd dat u een spectaculair uitzicht hebt op de bloemenpracht. U vindt er bloementuinen en bloemenkassen. Naast de schitterende bloemen kunt u in de Keukenhof ook beelden van nationale en internationale kunstenaars bewonderen.

Lunchen op kleurrijke plek

U krijgt tijdens dit dagje weg een heerlijk gevulde lunchtas mee van Versmarkt Vreeburg. U kunt daarmee zelf een mooie en kleurrijke plek in de Keukenhof uitkiezen om te genieten van de omgeving en de lunch. Bloemen zijn belangrijk voor mensen: ze horen bij ons leven, al eeuwenlang. Als klassieke symbolen komen we bloemen tegen in kunst, architectuur en design. De roos voor de liefde en de tulp voor de nieuwe lente! In Keukenhof worden deze klassiekers samengebracht; met de tulp als stralend middelpunt!

Meer informatie en aanmelden

U kunt op donderdag 20 april en dinsdag 25 april mee naar de Keukenhof. De kosten bedragen 42 euro. Voor introducés is er een toeslag van 5 euro. We vertrekken op:

  • Donderdag 20 april om 09.30 uur: Duivenvoorde in Leidschendam
  • Donderdag 20 april 10.00 uur: De Mantel in Leidschendam
  • Dinsdag 25 april om 09.30 uur: Steenvoorde in Rijswijk.
  • Dinsdag 25 april om 10.00 uur: De Nieuwe Kerk in Rijswijk.

 

U kunt zich aanmelden via florencepas@florence.nl of 070 - 41 31 000 (optie 4). Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.