Genieten van botanische tuinen

Bent een liefhebber van alles wat groeit en bloeit? Gaat u dan zeker mee op 28 of 30 juli naar de botanische tuinen in Utrecht.

Genieten van botanische tuinen

Negen hectaren tuinen

Hier geniet u gegarandeerd van een heerlijke groene dag uit. In de negen hectaren aan tuinen vindt u een enorme rotstuin, een evolutietuin, tropische kassen, een vogelkijkhut en nog veel meer. De Vlindertuin mogen we ook niet ongenoemd laten: die mag u eigenlijk niet overslaan. Hier fladderen vele mooie vlinders rond in de prachtigste kleuren. We genieten verder van koffie en gebak en een heerlijk lunchbuffet. U krijgt een rondleiding en gelegenheid om zelf rond te struinen.

Meer informatie en aanmelden

Gaat u gezellig met ons mee op dinsdag 28 of donderdag 30 juli? De kosten bedragen 47 euro. Introducés betalen 5 euro meer. Data en vertrekplaatsen:

  • Dinsdag 28 juli om 09.00 uur: woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Dinsdag 28 juli om 09.30 uur: serviceflat Over de Bogaard in Rijswijk.
  • Donderdag 30 juli om 09.00 uur: ontmoetingscentrum Duivenvoorde in Leidschendam.
  • Donderdag 30 juli om 09.30 uur: woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.

 

We zijn rond 16.30 uur weer terug. U kunt zich aanmelden via 070 - 41 31 000 (optie 4) of via florencepas@florence.nl. Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.

Data onzeker door corona

Let op! Door de huidige coronacrisis is het nog onzeker of het uitje in juli daadwerkelijk doorgaat. We houden u hiervan op de hoogte.