FlorencePas
070 - 41 31 000

Lekker varen op 27 juni

Lekker varen op 27 juni

Florence weet dat u van varen houdt. Dus ook dit jaar staat er een leuke rondvaart voor u gepland. Deze keer gaan we mee met De Vergeten route.

 

Door Midden-Delfland

Na jaren wachten is deze vaarverbinding tussen Schipluiden en Delft weer geopend. U stapt op in Wateringen en vaart via het landelijke Midden-Delfland richting Schipluiden. Onderweg ziet u het dorpje ’t Woudt liggen en komt u langs de Groeneveldse Molen. Na het prachtige centrum van Schipluiden kunt u genieten van het uitzicht, terwijl u langs oude landhuizen, de oliemolen en kerken, zoals Op Hodenpijl, vaart. Na het plaatsje Den Hoorn vaart u Delft in en ziet u het nieuwe station van Delft. De tocht wordt vervolgd door Delft, met prachtig uitzicht op het oude VOC-gebouw en de beroemde Oostpoort. De kapitein vertelt u meer over DSM en Het Klooster van Sion. Tijdens deze drie uur durende vaartocht wordt u voorzien van koffie/thee, drankjes en wat lekkere snacks. Genieten maar!

 

Meer informatie

  • Vertrek: Vanaf Steenvoorde om 12.30 uur en vanaf Serviceflat Over de Bogaard om 13.00 uur. Retour om ongeveer 17.00 uur.
  • Kosten: 37,- euro all-in per persoon.
  • Bijzonderheden: Minimaal 15 personen. Vergeet u zonnebrand niet mee te nemen. Er is een toilet aan boord. U moet wel twee treden af om het schip in te kunnen. Mensen met een rollator kunnen – met onze hulp – dit obstakel wel nemen als ook cliënten die uit de rolstoel kunnen. Dit evenement is helaas niet geschikt wanneer u rolstoelgebonden bent.
  • Aanmelden: florencepas@florence.nl.
  • De uiterste inschrijfdatum is 23 april. Na deze datum kunt u altijd nog even informeren of er wellicht nog een plek vrij is.
  • Bekijk ook de algemene voorwaarden.
Voor u geselecteerd