Museum Zaanse Schans

Museum Zaanse Schans is oer-Hollands en oergezellig. Gaat u gezellig met ons mee op dinsdag 24 en donderdag 26 maart?

Museum Zaanse Schans

Wereldberoemd stukje Nederland

Het Zaans Museum is bij velen vast bekend. Mogelijk bent u er al eens geweest. Als dat zo is, dan weet u dat het een leuk uitje wordt. Bent u er nog nooit geweest? Dan is dit uw kans. We reizen op dinsdag 24 en donderdag 26 maart af naar Zaandam. Het Zaans Museum neemt u mee naar een wereldberoemd stukje Holland. Het Holland van de molens, industrieën, groene houten huizen en Nederlandse iconen als Albert Heijn, Honig en Verkade.

Werkende chocolade- en koekjesfabriek

U heeft tijd om op eigen gelegenheid rond te kijken. Middenin het Zaans Museum vindt u de Verkade Experience. Dit is een ware belevenis. Hier waant u zich plotseling in een vroeg twintigste-eeuwse chocolade- en koekjesfabriek. De originele machines draaien nog volop. De geschiedenis van de beroemde Verkade-chocolade komt tot leven. Tijdens ons bezoek aan het Zaans Museum genieten we van een uitgebreide koffietafel. Zo maken we er een compleet dagje uit van.

Meer informatie en aanmelden

U kunt met ons mee op dinsdag 24 en donderdag 26 maart. De kosten bedragen 45 euro, dat is inclusief entree tot het museum en de koffietafel. Introducés betalen 5 euro meer. Met een Museumkaart krijgt u 7,50 euro korting. Data en vertrekplaatsen:

  • Dinsdag 24 maart om 10.00 uur bij woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Dinsdag 24 maart om 10.30 uur bij serviceflat Over de Bogaard in Rijswijk.
  • Donderdag 26 maart om 09.45 uur bij woonzorgcentrum Steenvoorde.
  • Donderdag 26 maart om 10.00 uur bij ontmoetingscentrum Duivenvoorde in Leidschendam.
  • Donderdag 26 maart om 10.30 uur bij woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.

 

We zijn rond 16.30 uur weer terug. U kunt zich aanmelden via 070 - 41 31 000 (optie 4) of via florencepas@florence.nl. Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.