Naar het Dolfinarium in Harderwijk

Wilt u een spetterend dagje uit? Ga dan in mei met ons mee naar het Dolfinarium; het grootste zeezoogdierenpark van Europa.

Naar het Dolfinarium in Harderwijk

Welke dieren gaat u zien?

In het dolfinarium leven dolfijnen van jong tot oud. Er zijn pasgeboren dolfijnen en dolfijnen van meer dan vijftig jaar oud. De grootste en zwaarste dieren van het Dolfinarium zijn de Atlantische walrussen. Naast deze dieren zijn er de zeeleeuwen: de Californische zeeleeuwen en de steller-zeeleeuwen. U gaat ook zeehonden zien: de gewone en de grijze zeehond. De grijze zeehond is een stuk groter en heeft een andere kop. Ziet u het verschil? Maar er zijn nog veel meer dieren in het park, zoals haaien, roggen, zeebaarzen, gevlekte lipvissen, regenboogforellen, schollen en kraakbeen- en beenvissen. Kortom, er is een hoop te zien!

Maar eerst samen lunchen

Voordat u de dieren gaat bewonderen, gaan we eerst gezellig met elkaar lunchen. Want na de bustocht naar Harderwijk heeft u vast trek gekregen. Bij aankomst in het park worden we ontvangen voor een gezamenlijke lunch. Met een gevulde maag, een plattegrond van het park en een tijdschema van de show gaat u na de lunch van het Dolfinarium genieten.

Meer informatie en aanmelden

U kunt op dinsdag 23 mei en donderdag 25 mei meer naar het Dolfinarium. De kosten bedragen 50 euro. Voor introducés is er een toeslag van 5 euro. We vertrekken op:

  • Dinsdag 23 mei om 09.15 uur: Steenvoorde in Rijswijk.
  • Dinsdag 23 mei om 09.45 uur: De Nieuwe Kerk in Rijswijk.
  • Donderdag 25 mei om 9.15 uur: Duivenvoorde in Leidschendam
  • Donderdag 25 mei om 09.45 uur: De Mantel in Leidschendam

 

U kunt zich aanmelden via florencepas@florence.nl of 070 - 41 31 000 (optie 4). Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.