FlorencePas
070 - 41 31 000

Rollatorwandeling op 23 augustus

Rollatorwandeling op 23 augustus

Heeft u een rollator en vindt u het leuk om een dagje weg te gaan? Vegro en Florence nodigen u graag uit!

Dagje uit
Bij Vegro en Florence weten wij hoeveel meer het leven te bieden heeft als u uw eigen keuzes kunt maken, juist als het gaat om iets persoonlijks als gezondheid en zorg. Samen met anderen een leuke dag beleven en sociale contacten opdoen is niet vanzelfsprekend. Daarom willen wij u de mogelijkheid bieden om samen met ons een dagje uit te beleven. 

 

Wandeling Landgoed Ockenburgh 

Met genoegen nodigen wij u uit om met ons mee te gaan naar Landgoed Ockenburgh in Den Haag. Hier gaan wij, samen met een gids van het Zuid-Hollands Landschap, een wandeling maken en geven onze deskundige begeleiders tips over hoe u het beste gebruik kunt maken van uw rollator. Na de wandeling kunt u onder genot van een drankje en wat lekkers luisteren naar een lezing over landgoed Ockenburgh. Wanneer u wilt, kunt u tijdens deze lezing uw rollator laten nakijken op kleine gebreken. Ook is er de mogelijkheid om geïnformeerd te worden over zorgvragen en hulpmiddelen.

 

Programma

Het dagje uit is gepland op woensdag 23 augustus. Wij beginnen om 13.00 uur in de Florence Gezondheid en Zorgwinkel aan de Volendamlaan 1166 in Den Haag. Daar vandaan vertrekken we per luxe touringcar naar het landgoed. Rond 17.00 uur bent u weer terug bij de zorgwinkel. Wanneer u zich aanmeldt voor het uitje, ontvangt u met de uitnodigingsbrief het definitieve programma.

 

Meer informatie

  • De kosten voor deze dag bedragen € 19,95. Houders van de FlorencePas betalen slechts € 17,95.
  • Om mee te gaan met de wandeling dient u zelfstandig met uw rollator te kunnen lopen.
  • De uiterste inschrijfdatum is maandag 1 augustus. Na deze datum kunt u altijd informeren of er wellicht nog een plek vrij is.
  • Voor informatie en aanmelding belt u met Florence, 070 - 41 31 000 of u mailt naar florencepas@florence.nl.
  • Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.
Voor u geselecteerd