Rondwandelen in de Almere Jungle

Een bijzonder uitje hebben wij in de agenda gezet voor in november. Gaat u mee naar de Almere Jungle?

Rondwandelen in de Almere Jungle

Flora en fauna

De Almere Jungle is niet zomaar een dierenpark. Het is ook een educatiecentrum. In de Almere Jungle maakt u een reis langs de vijf werelddelen waarin zowel dier als plant samenkomen. Alle dieren die u ziet, zijn afkomstig uit de opvang. De vorige eigenaren wilden de dieren niet meer of de dieren zijn uit een benaderde situatie bevrijd. In ieder werelddeel krijgt u een glimp te zien van de uiteenlopende flora met bijbehorende educatie. De Almere Jungle kweekt een deel van de flora zelf en ruilt dat ook met andere botanische tuinen. Hiermee wordt bijgedragen aan soortbehoud en natuurbescherming.

Koffie, gebak, lunch en rondleiding

Bij aankomst worden we ontvangen met koffie en gebak naar keuze. Hierna worden we rondgeleid door een dierenverzorger en komen wij alles te weten over de verzorging en het leefgebied van de dieren. Sommige dieren worden uit het verblijf gehaald, zodat wij ze van dichtbij kunnen bewonderen. Na de rondleiding genieten van een  lunch; een kopje tomatensoep, broodje kroket, belegd broodje en wat te drinken. Daarna heeft u nog de gelegenheid om zelf door de jungle rond te lopen.

Meer informatie en aanmelden

U kunt mee naar de Almere Jungle op dinsdag 24 of donderdag 26 november. De kosten bedragen 45 euro. Introducés betalen 5 euro meer. Data en vertrekplaatsen:

 

• Dinsdag 24 november om 09.00 uur bij Steenvoorde in Rijswijk
• Dinsdag 24 november 09.30 uur bij Over de Bogaard in Rijswijk
• Donderdag 26 november om 09.00 uur bij Duivenvoorde in Leidschendam
• Donderdag 26 november om 09.30 uur bij De Mantel in Voorburg

We zijn rond 16.45 uur weer terug. U kunt zich aanmelden via 070 - 41 31 000 (optie 4) of via florencepas@florence.nl. Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.

Coronamaatregelen

Bij de uitjes van de FlorencePas houden we rekening met de geldende coronamaatregelen.