Strandlunch en varen op Kagerplassen

Houdt u van lunchen en van varen? Dan is ons uitje op 23 of 25 juni naar de Kagerplassen echt iets voor u.

Strandlunch en varen op Kagerplassen

Lunchen aan het strand

We beginnen met een lunch in restaurant Het Strand in Katwijk aan Zee. Dit is een prachtige plek waar u heerlijk kunt genieten van het moois dat de Noordzee te bieden heeft. U kijkt uit over het strand en geniet onder meer van lekkere broodjes.

Varen over de Kagerplassen

Na de lunch gaan we varen over de Kagerplassen. In dit uitgestrekte plassengebied vol met polders en molens ervaart u Holland op zijn best. De Kagerplassen liggen namelijk in het gebied met de meeste molens van Nederland. Sommige dorpjes stammen uit de Romeinse tijd. U krijgt het gevoel alsof u door en oud schilderij vaart.

Meer informatie en aanmelden

U kunt met ons mee op dinsdag 23 juni of donderdag 25 juni. De kosten bedragen 45 euro. Introducés betalen 5 euro meer. Data en vertrekplaatsen:

  • Dinsdag 23 juni om 10.15 uur: ontmoetingscentrum Duivenvoorde in Leidschendam.
  • Dinsdag 23 juni om 10.45 uur: woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.
  • Donderdag 25 juni om 10.15 uur: woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.
  • Donderdag 25 juni om 10.45 uur: Serviceflat Over de Bogaard in Rijswijk.


We zijn rond 18.00 uur weer terug. U kunt zich aanmelden via 070 - 41 31 000 (optie 4) of via florencepas@florence.nl. Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.

Data onzeker door corona

Let op! Door de huidige coronacrisis is het nog onzeker of dit uitje in juni daadwerkelijk doorgaat. We houden u hiervan op de hoogte.