Healthcheck van uw gezondheid

Door preventief uw gezondheid te controleren, kunt u ongemakken aanpakken of voorkomen.

Healthcheck voor uw gezondheid

Healthcheck: gezondheid controleren

Met die reden biedt de FlorencePas in samenwerking met Care for Human u de mogelijkheid voor een healthcheck aan. Tijdens deze gezondheidscontrole wordt uw glucose, cholesterol, bloeddruk, visceraal vet, skeletspiermassa-percentage en BMI bepaald. Na afloop van de onderzoeken worden de uitslagen direct met u besproken. U krijgt ook meteen adviezen mee. Care for Human is een van de eerste organisaties in Nederland die is begonnen met het verrichten van healthchecks. U kunt rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak.

Meer informatie over healthcheck

Voor het maken van een afspraak voor een healthcheck neemt u contact op met Sandra Dansen via 06 – 874 10 516 of s.dansen@careforwoman.nl. De kosten van een healthcheck bedragen 57,10 euro. Met de FlorencePas krijgt u 10 procent korting of 30 procent korting op een eventueel supplement dat nodig is. Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de healthcheck. Het is daarom verstandig om in uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar na te kijken of dit inderdaad wordt vergoed.

 

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u € 25,- euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.