FlorencePas
070 - 41 31 000

Particuliere huishoudelijke hulp

Particuliere huishoudelijke hulp

Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent, kan het huishouden een zware opgave worden. Met de FlorencePas regelt u simpel en snel huishoudelijke hulp.

 

Huishoudelijk hulp vanuit Florein

De FlorencePas werkt hiervoor samen met Florein, een dochteronderneming van Florence. De huishoudelijke hulp van Florein zorgt met de hulp bij het huishouden ervoor dat u zolang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De medewerkers zijn professioneel en betrouwbaar. Bij ziekte en vakantie wordt er voor vervanging gezorgd.

 

Tarieven huishoudelijk hulp

Het tarief van de huishoudelijk hulp van Florein bedraagt 18 euro per uur. Deze betaalt u uit eigen middelen. Wanneer u een zorgindicatie heeft, worden de kosten voor de benodigde uren betaald vanuit uw zorgverzekeraar. U betaalt voor de hulp in het huishouden wel een inkomstenafhankelijke eigen bijdrage aan de gemeente. Bij het CAK kunt u een berekening maken van uw eigen risico. Na drie maanden aaneensluitend particuliere huishoudelijke hulp ontvangt u met uw FlorencePas eenmalig een presentje.

 

Meer informatie

Meer informatie over de huishoudelijke hulp vindt u op de website van Florein. De huishoudelijk hulp is in te zetten in heel het werkgebied van Florence: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Florein via 070 - 300 48 00.

Uw ervaring
Uw naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Mijn ervaring
  • Tatiana Drozdova
    16-6-2017
    Ik heb al10 jaar ervaring. Zal graag bij jullie willen werken zoals huishoudelijk hulp!
Voor u geselecteerd