Hulpmiddelen: comfortabeler leven

Met diverse hulpmiddelen kunt u uw leven comfortabeler maken. Florence informeert u graag over de mogelijkheden.

Hulpmiddelen | regio Den Haag | Florence

Hulpmiddelen ter ondersteuning

Hulpmiddelen kunnen u in het dagelijks leven ondersteunen. Vaak maken ze uw leven eenvoudiger en comfortabeler. Bij Medipoint kunt u terecht voor een groot assortiment aan hulpmiddelen die u bijvoorbeeld ondersteunen bij het zitten en het lopen. Denkt u aan krukken, een rollator, een looprek, een loopstoel, een trippelstoel, een arthrodesestoel en drempelhulpen. Een arthrodesestoel wordt bijvoorbeeld aangeschaft door mensen die veel pijn of last hebben van hun benen, knieën of heupen. Met deze stoel kan het been in een andere houding worden gezet, waardoor er minder ongemak is. Met een drempelhulp rijdt u met uw rolstoel of rollator eenvoudiger over drempels. Er zijn ook andere handige hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals de Medido waarmee u altijd uw medicijnen op tijd inneemt.

Overig assortiment hulpmiddelen 

Het assortiment hulpmiddelen bestaat verder uit:

  • Bedden en toebehoren: onder meer een hoog-laagbed, een drukverlagende matras of kussen (antidecubitus) een bedtafel, bedverhogers, een patiëntenlift, een infuusstandaard, een bedverkorter, een rugsteun, een ondersteek en een kamerscherm.
  • Douche- en toilethulpmiddelen: onder meer een douchestoel, een douchekruk, een toiletstoel, een urinaalhouder, een uitzuigapparaat, een infuusstandaard en een windring.
  • Hulpmiddelen om zelfstandig te blijven wonen: onder meer een wandelstok, een aangepaste drinkbeker, een speelkaartenhouder, een aankleedstok en een rollator.
  • Hulpmiddelen om langer gezond te blijven: onder meer een hometrainer, een teletrimmer, een brightlightlamp en een bloeddrukmeter.

Samenwerking met Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Florence werkt vanuit de FlorencePas samen met Medipoint. Bij Medipoint kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op uw huur en aankoop bij Medipoint. U kunt met uw FlorencePas ook hulpmiddelen gratis lenen. Daarnaast ontvangt u exclusieve aanbiedingen.

Winkel, thuisservice en webshop voor hulpmiddelen

Medipoint heeft een uitleenpunt in het HagaZiekenhuis. U kunt ook altijd terecht op de website die is voorzien van een webshop. Medipoint geeft u persoonlijk advies. Ook kunt u gebruikmaken van de Medipoint Thuisservice. Daarmee komt een adviseur bij u langs. Samen met u wordt er besproken wat precies uw hulpvraag is en welke producten u daarbij kunnen helpen. Voor vragen en advies kunt contact opnemen met Medipoint via 088 - 102 01 00. 

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.