FlorencePas
070 - 41 31 000

Medische lingerie

Medische lingerie | FlorencePas

Wanneer u speciale lingerie nodig heeft om medische redenen, kunt u met uw FlorencePas bij twee vertrouwde adressen langsgaan. Natuurlijk vindt u hier ook de standaardlingerie. Bij beide lingeriezaken staan service en kwaliteit voorop.

 

Mammacare-producten bij Chouette

De FlorencePas werkt samen met lingeriespeciaalzaak Chouette aan de Damlaan 9 in Leidschendam. Hier kunt u terecht voor onder meer mammacare-producten. Heeft u een borstoperatie ondergaan en bent u liever weg uit de medische sfeer? Wilt u uw vrouwelijke symmetrie herstellen en nieuw zelfvertrouwen herwinnen? Dan kunt u  bij Chouette het beste advies verwachten voor uw persoonlijke situatie. De lingeriespeciaalzaak werkt samen met de ziekenhuizen in de regio Haaglanden. Als gecertificeerd leverancier van prothesen heeft Chouette rechtstreeks contact met uw zorgverzekeraar. Als u niet naar de winkel kunt komen, dan is een huisbezoek op afspraak mogelijk. Op vertoon van uw FlorencePas ontvangt u 10% korting op lingerie en nachtkleding. Kijk voor meer informatie ook eens op www.chouettelingerie.nl. Chouette is bereikbaar via lsdam@chouette.eu en via 070 - 320 01 41.

 

Medische lingerie en steunkousen bij Coja

Coja, aan de Geestbrugweg 19c in Rijswijk, is een speciaalzaak voor lingerie, korsetterie, bad- en nachtmode en therapeutische kousen. In het assortiment vindt u bh's en badmode speciaal gemaakt voor het dragen van een borstprothese. U kunt tevens een borstprothese en therapeutische kousen laten aanmeten. Met uw FlorencePas ontvangt u 10% korting op het assortiment. De te declareren kosten worden door Coja rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@cojarijswijk.nl en via 070 - 399 42 16. U kunt ook een kijkje nemen op de website van Coja.

Eigenaar Coja Annelies Duivesteijn vertelt u meer over de dienstverlening van Coja.

 

  

 

 

Voor u geselecteerd