FlorencePas
070 - 41 31 000

Medische lingerie

Medische lingerie | FlorencePas

Wanneer u speciale lingerie nodig heeft om medische redenen, kunt u met uw FlorencePas bij twee vertrouwde adressen langsgaan. Natuurlijk vindt u hier ook de standaardlingerie. Bij beide lingeriezaken staan service en kwaliteit voorop.

 

Mammacare-producten bij Chouette

De FlorencePas werkt samen met lingeriespeciaalzaak Chouette aan de Damlaan 9 in Leidschendam. Hier kunt u terecht voor onder meer mammacare-producten. Heeft u een borstoperatie ondergaan en bent u liever weg uit de medische sfeer? De lingeriespeciaalzaak werkt samen met de ziekenhuizen in de regio Haaglanden. Als gecertificeerd leverancier van prothesen heeft Chouette rechtstreeks contact met uw zorgverzekeraar. Als u niet naar de winkel kunt komen, dan is een huisbezoek op afspraak mogelijk. Op vertoon van uw FlorencePas ontvangt u 10% korting op lingerie en nachtkleding. Kijk voor meer informatie ook eens op www.chouettelingerie.nl. Chouette is bereikbaar via lsdam@chouette.eu en via 070 - 320 01 41.

 

Medische lingerie en steunkousen bij Coja

Coja, aan de Geestbrugweg 19c in Rijswijk, is een speciaalzaak voor lingerie, korsetterie, bad- en nachtmode. In het assortiment vindt u bh's en badmode speciaal gemaakt voor het dragen van een borstprothese. U kunt desgewenst een borstprothese en therapeutische kousen laten aanmeten. Met uw FlorencePas ontvangt u 10% korting op het assortiment. De te declareren kosten worden door Coja rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@cojarijswijk.nl en via 070 - 399 42 16. U kunt ook een kijkje nemen op de website van Coja.

Eigenaar Coja Annelies Duivesteijn vertelt u meer over de dienstverlening van Coja.

 

  

 

 

Voor u geselecteerd