Medische lingerie

Wanneer u om medische redenen speciale lingerie nodig heeft, kunt u met uw FlorencePas bij twee vertrouwde adressen langs.

Medische lingerie | FlorencePas

Mammacare-producten bij Chouette

De FlorencePas werkt samen met lingeriespeciaalzaak Chouette aan de Damlaan 9 in Leidschendam. Hier kunt u terecht voor onder meer mammacare-producten. Heeft u een borstoperatie ondergaan en bent u liever weg uit de medische sfeer? De lingeriespeciaalzaak werkt samen met de ziekenhuizen in de regio Haaglanden. Als gecertificeerd leverancier van prothesen heeft Chouette rechtstreeks contact met uw zorgverzekeraar. Als u niet naar de winkel kunt komen, dan is een huisbezoek op afspraak mogelijk. Op vertoon van uw FlorencePas ontvangt u 10 procent korting op lingerie en nachtkleding. Kijk voor meer informatie ook eens op www.chouettelingerie.nl. Chouette is bereikbaar via lsdam@chouette.eu en via 070 - 320 01 41.

Lingerie, borstprotheses en steunkousen bij Coja

Coja, aan de Geestbrugweg 19c in Rijswijk, is een speciaalzaak voor lingerie, corsetterie, bad- en nachtmode voor het dragen van een borstprothese. In het assortiment vindt u bh's en badmode. Met uw FlorencePas ontvangt u 10 procent korting op het assortiment. U kunt desgewenst een borstprothese en therapeutische kousen laten aanmeten. De te declareren kosten worden door Coja rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@cojarijswijk.nl en via 070 - 399 42 16. U kunt ook een kijkje nemen op www.coja-rijswijk.nl.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 27,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.