Gezondheid

Soms heeft u hulp in huis nodig of extra medische zorg of hulpmiddelen. Mogelijk bent u op zoek naar een nieuwe zorgverzekaar. U regelt alles voor uw gezondheid eenvoudig met uw FlorencePas. Kunt u tijdelijk niet thuis verblijven omdat u zorg nodig heeft? Ook dan is Florence er voor u!

Gemak met uw FlorencePas

Verpleegartikelen en hulpmiddelen

Verpleegartikelen en hulpmiddelen| FlorencePas

Verpleegartikelen en hulpmiddelen kunnen u in het dagelijks leven ondersteunen. Vaak maken ze uw leven eenvoudiger en comfortabeler. De FlorencePas werkt samen met Vegro.

 

Diverse verpleegartikelen en hulpmiddelen

Voor de verpleegartikelen en hulpmiddelen van Vegro kunt u terecht in een van de Florence Gezondheid en Zorgwinkels: aan de Volendamlaan 1166 in Den Haag, aan de Steenvoordelaan 388 in Rijswijk en aan de Koningin Julianalaan 40 in Voorburg. U kunt ook terecht bij Service Apotheek de Meidoorn aan de Voorstraat 59 in Voorschoten. Het assortiment verpleegartikelen en hulpmiddelen is groot. Denkt u bijvoorbeeld aan diverse hulpmiddelen die u helpen bij het zitten en het lopen of om langer langer gezond te blijven. Kunt u niet naar de winkel toekomen, dan kunt u de verpleegartikelen en hulpmiddelen ook bestellen via onze webshop.

 

Voordeel en informatie

Omdat u in het bezit bent van een FlorencePas ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. De producten die worden vergoed door uw zorgverzekeraar, kunt u lenen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met http://www.vegro.nl/ via het gratis telefoonnummer 0800 - 288 77 66 (ook buiten kantooruren).

 

Ook interessant
Gezondheidscheck in Rijswijk

Gezondheidscheck in Rijswijk

Zorghotel | tijdelijke zorg | FlorencePas

Zorghotels

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen