Verpleegartikelen en hulpmiddelen

Verpleegartikelen en hulpmiddelen kunnen u in het dagelijks leven ondersteunen. De FlorencePas werkt samen met Vegro.

Verpleegartikelen en hulpmiddelen| FlorencePas

Diverse verpleegartikelen en hulpmiddelen

Voor de verpleegartikelen en hulpmiddelen van Vegro kunt u terecht in een van de Florence Gezondheid en Zorgwinkels: aan de Volendamlaan 1166 in Den Haag en aan de Koningin Julianalaan 40 in Voorburg. U kunt ook terecht bij  Apotheek Voorschoten aan de Leidseweg 66 in Voorschoten. Het assortiment verpleegartikelen en hulpmiddelen is groot. Denkt u aan diverse hulpmiddelen die u helpen bij het zitten en het lopen of om langer gezond te blijven. Kunt u niet naar de winkel toekomen, dan kunt u de verpleegartikelen en hulpmiddelen ook bestellen via de webshop van Vegro.

Voordeel en informatie

Omdat u in het bezit bent van een FlorencePas ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. De producten die worden vergoed door uw zorgverzekeraar, kunt u lenen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vegro via het gratis telefoonnummer 0800 - 288 77 66 (ook buiten kantooruren).

 

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u € 24,50 euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000. U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

Aanhef*
Naam en voorletter(s)*
Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging
Straat*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
 
*
Ten name van*
Graag ontvang ik de digitale nieuwsbrief van de FlorencePas
Reden aanmelding
 
*
Vul hier niets in a.u.b.