FlorencePas
070 - 41 31 000

Particuliere verzorging en verpleging

Particuliere verzorging en verpleging

U bent gewend om zelf uw keuzes te maken. Die behoefte wordt niet minder als u plotseling extra verzorging of verpleging nodig heeft. De FlorencePas werkt samen Florence Allure.

 

Verzorging en verpleging aan huis

Florence Allure maakt op basis van uw persoonlijke wensen en zorgvraag een optimale match tussen u en een van onze zorgverleners. U kiest bij de particuliere verzorging en verpleging aan huis zelf voor de zorgmedewerker die het beste bij u past. Florence Allure zorgt ervoor dat u één contactpersoon heeft voor al uw vragen of wensen. Florence Allure werkt met zelfstandige verpleegkundigen en verzorgenden. Florence Allure zorgt er voor dat er 24 uur per dag een zorgverlener beschikbaar is. Dat betekent dat er ook in de nachtelijke uren een team van professionele zorgmedewerkers voor u klaarstaat.

 

Tarieven verzorging en verpleging

Afhankelijk van uw situatie kan de zorgverlening variëren van lichte verzorging tot specialistische verpleging. Florence Allure biedt bijvoorbeeld nachtzorg met zorgmomenten overdag. Als u met uw FlorencePas voor Florence Allure kiest, krijgt u eenmalig een heerlijk ontbijtje. De hoogte van de kosten voor onze particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van de zorgverlener en het serviceniveau dat u kiest.

 

Meer informatie

Florence Allure biedt verzorging en verpleging in onder meer Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Meer informatie vindt u op onze website bij particuliere thuiszorg. Wilt u een gesprek hebben met iemand van Florence Allure, neemt u dan contact met ons op via 070 - 41 31 009.

Voor u geselecteerd