FlorencePas
070 - 41 31 000

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen

De FlorencePas heeft voor u afspraken gemaakt met een aantal zorgverzekeraars. Daarmee kunt u vertrouwd, eenvoudig en met extra voordeel een zorgverzekering afsluiten. Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden met uw FlorencePas en de bijhorende voordelen.

 

Zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid

Als zorgverzekeraar gelooft Zorg en Zekerheid dat het tijd is voor elkaar. Want als mensen er voor elkaar zijn, zijn ze gelukkiger en gezonder. Daarom doet Zorg en Zekerheid de dingen anders. Uw voordelen: keuzevrijheid, u kunt uw tandartsvergoeding delen met uw partner, u kunt uw verplicht eigen risico gespreid betalen en u krijgt aantrekkelijke kortingen op cursussen. Met uw FlorencePas ontvangt u 5% korting op de basisverzekering en 7% korting op de aanvullende verzekering. Op de website van Zorg en Zekerheid kunt uw premie zelf uitrekenen. U kunt Zorg en Zekerheid telefonisch bereiken via 071 - 582 55 50 (op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur). Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is  8782.

 

Zorgverzekering bij Menzis

Menzis vindt dat iedere mens recht heeft op kwalitatief goede en betaalbare zorg. Daarom kennen ze geen selectie en hebben ze geen leeftijdsafhankelijke premie. U kunt kiezen uit vier aanvullende verzekeringen met een ruime dekking voor onder meer fysiotherapie. Daarnaast kunt u kiezen uit drie tandartspakketten. Met uw FlorencePas ontvangt u 5% korting op de basisverzekering en 7% korting op de aanvullende verzekeringen. Kijkt u voor meer informatie en premies op de website van Menzis. U kunt zich aanmelden via info@menzis.nl, www.menzis.nl/aanmelden of telefonisch via 088 - 222 49 00 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur). Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is 57738.

Voor u geselecteerd