FlorencePas
070 - 41 31 000

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen

De FlorencePas heeft voor u afspraken gemaakt met een aantal zorgverzekeraars. Daarmee kunt u vertrouwd, eenvoudig en met extra voordeel een zorgverzekering afsluiten. Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden met uw FlorencePas en de bijhorende voordelen.

 

Zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid

Bij Zorg en Zekerheid is iedereen is welkom. Zorg en Zekerheid accepteert u altijd als nieuwe verzekerde. Dit geldt voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen.

Bij Zorg en Zekerheid krijgt u met uw FlorencePas 5% korting op de basisverzekering en 7% korting op de aanvullende verzekeringen.

Met uw aanvullende verzekering kunt u elke twee jaar een GeZZond Check laten uitvoeren door gediplomeerde verpleegkundigen. Deze check is voor het vroegtijdig opsporen van lichamelijke ongemakken en controle van bloeddruk, bloedsuikerspiegel, cholesterol en meer.

Kijk op de website van Zorg en Zekereheid voor meer informatie of bel 071 – 5 825 550. Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is  8782.

 

Zorgverzekering bij Menzis

Menzis vindt dat iedere mens recht heeft op kwalitatief goede en betaalbare zorg. Daarom kennen ze geen selectie en hebben ze geen leeftijdsafhankelijke premie. U kunt kiezen uit vier aanvullende verzekeringen met een ruime dekking voor onder meer fysiotherapie. Daarnaast kunt u kiezen uit drie tandartspakketten. Met uw FlorencePas ontvangt u 5% korting op de basisverzekering en 7% korting op de aanvullende verzekeringen. Kijkt u voor meer informatie en premies op de website van Menzis. U kunt zich aanmelden via info@menzis.nl, www.menzis.nl/aanmelden of telefonisch via 088 - 222 49 00 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur). Uw collectiviteitsnummer met uw FlorencePas is 57738.

Voor u geselecteerd