FlorencePas

Over de FlorencePas

De FlorencePas maakt het u gemakkelijk, thuis of dichtbij. 

FlorencePas komt altijd van pas!

Naast dat u gebruk kunt maken van handige diensten en services ontvangt u vier keer per jaar de VanPaskrant. Zes keer per jaar krijgt u de digitale nieuwsbrief boordevol informatie over onze producten en diensten. Dat komt altijd van pas!

Zorggerelateerde services en diensten 

De FlorencePas is een zorggerelateerde pas waarmee het voor u makkelijker wordt gemaakt om zelfstandig thuis te blijven wonen. De FlorencePas biedt allerlei diensten en services bij u aan huis, denkt u aan een kapper, een opticien, een pedicure, maar ook administratieve ondersteuning, een was- en stomerijservice, schoenen en mantelzorgondersteuning. Met de handige diensten en services van de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit.

Hulp in huis en extra medische zorg

Soms heeft u hulp in huis nodig of extra medische zorg om thuis te kunnen blijven wonen. Ook op het gebied van uw gezondheid biedt de FlorencePas uitkomst. Denkt u aan particuliere verzorging en verpleging, particuliere huishoudelijke zorg en diverse verzorg- en verpleegartikelen. U kunt met uw FlorencePas ook tijdelijk bij Florence komen logeren. U ontvangt dan altijd de juiste en benodigde zorg. Heeft u tijdelijk extra zorg nodig, maar blijft u liever in uw eigen omgeving, dan biedt de FlorencePas u een passend ondersteunend arragement.

Eropuit met de FlorencePas

Omdat het natuurlijk ook goed voor uw gezondheid en welbevinden is om er af en toe even lekker opuit te gaan, biedt de FlorencePas u regelmatig exclusieve uitstapjes aan. U kunt hiervoor de Eropuit-pagina in de gaten houden.

Kosten en aanvragen FlorencePas

De FlorencePas kost u € 24,50 euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door het aanvraagformulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000. U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

Meer informatie

U kunt de kosten voor de FlorencePas betalen via een doorlopende machtiging die u kunt invullen op het aanvraagformulier. Hiermee geeft u ons toestemming het bedrag jaarlijks van uw rekening af te schrijven. In de algemene voorwaarden leest u meer over de FlorencePas.