Administratieve ondersteuning aan huis

Rekeningen betalen, de belastingaangifte doen, abonnementen opzeggen. Kunt u hulp gebruiken bij uw administratie?

Administratieve ondersteuning aan huis | FlorencePas

Administratieve ondersteuning bij u huis

Dan is onze service administratieve ondersteuning aan huis mogelijk iets voor u. Op die manier worden al uw zaken goed geregeld en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Met uw FlorencePas krijgt u een goedkoper tarief voor de administratieve ondersteuning aangeboden, wat deze service voor u nog aantrekkelijker maakt.

Administratieve zaken op orde

De FlorencePas werkt voor de administratieve ondersteuning aan huis samen met Stichting WIEC. Samen met deze Stichting hebben wij specifieke afspraken gemaakt voor onze FlorencePashouders. De medewerkers van Stichting WIEC kunnen verschillende zaken voor u regelen. Denkt u onder meer aan:

 

  • Het ordenen en structureren van uw administratie.
  • Het maken van een overzicht van uw inkomsten en uitgaven.
  • Het invullen van formulieren van gemeentelijke en overheidsinstanties. 
  • Het doen van belastingaangiften. 
  • Het aanvragen van toeslagen.

Tijdelijk of in heel het jaar zorg voor uw administratie

U kunt de administratieve ondersteuning aan huis incidenteel inzetten, bijvoorbeeld voor de aangifte van uw inkomstenbelasting en voorlopige aanslag of het aanvragen van toeslagen en vrijstellingen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een jaarabonnement om uw administratie uit handen te nemen. Stichting WIEC komt in heel het werkgebied van Florence voor de administratieve ondersteuning aan huis: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

Meer informatie

De kosten van de administratieve ondersteuning aan huis hangt af van welke dienst u gebruikmaakt. Een jaarabonnement kost bijvoorbeeld met uw FlorencePas 595 euro (normaal: 600 euro). Het doen van de belastingaangifte bedraagt 55 euro (normaal: 60 euro). De kosten van een huisbezoek bedragen € 12,50. Voor meer informatie kunt u kijken op www.stichtingwiec.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Stichting WIEC via info@stichtingwiec.nl of via 06 - 82 54 42 56. Een intakegesprek kost 50 euro (normaal: 55 euro).

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u 25,50 euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.