Dierenverzorging aan huis

Uw huisdier laat u niet graag lang alleen thuis. Met de dierenverzorging aan huis regelt u de perfecte oppas.

Dierenverzorging aan huis

Verzorging aan huis voor uw huisdier

Een huisdier in huis is gezellig. Een hond, een kat, een hamster, ze dragen allemaal bij aan een stukje huiselijk geluk. Alleen huisdieren kunnen wel ‘lastig’ zijn als u bijvoorbeeld op vakantie wilt of onverhoopt in het ziekenhuis wordt opgenomen. Op zulke momenten moet u altijd geregeld zien te krijgen dat er een betrouwbaar iemand voor uw huisdier zorgt. En als uw buurvrouw of nichtje toevallig niet kan, dan wordt het moeilijk. Om het u makkelijk te maken, biedt de FlorencePas de dienst ‘dierenverzorging aan huis’. Wij werken hiervoor samen met Huisdierenservice Haaglanden, een betrouwbare partner als het gaat om de zorg voor dieren. U kunt met een gerust hart van huis en zelfs langere tijd wegblijven. U kunt erop vertrouwen dat er goed voor uw maatje wordt gezorgd.

Ook zorg voor uw planten aan huis

Uw huisdier wordt gewoon bij u thuis verzorgd. Dat scheelt reisstress voor uw Fikkie of Minoes en uw huis wordt hierdoor ook dagelijks in de gaten gehouden. En het mooie is: de dierenverzorging van Huisdierenservice Haaglanden reikt verder dan de zorg voor uw huisdier. In het tarief dat u betaalt, zit ook opgenomen de zorg voor uw planten en het legen van uw brievenbus. In de zomermaanden wordt zelfs uw tuin gesproeid of krijgen de planten op uw balkon water. Zo weet u zeker dat uw dieren en planten bij uw thuiskomst in goede conditie verkeren.

Meer informatie over dierenverzorging aan huis

Voor meer informatie over de dierenverzorging aan huis kunt u kijken op de website www.huisdierenservicehaaglanden.nl. Huisdierenservice Haaglanden is actief in de regio Den Haag én de omliggende gemeenten. Met uw FlorencePas krijgt u een gratis intakegesprek en betaalt u per bezoek aan uw huis 8 euro in plaats van 8,50 euro.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 25,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.