FlorencePas
070 - 41 31 000

Huishoudelijke hulp aan huis (particulier of PGB)

Huishoudelijke hulp aan huis (particulier of PGB) | FlorencePas

Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent, kan het huishouden een zware opgave worden. Met de FlorencePas regelt u simpel en snel huishoudelijke hulp.

 

Huishoudelijk hulp vanuit Florein

De FlorencePas werkt hiervoor samen met Florein, een dochteronderneming van Florence. De huishoudelijke hulp van Florein zorgt met de hulp bij het huishouden ervoor dat u zolang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De medewerkers zijn professioneel en betrouwbaar. Bij ziekte en vakantie wordt er voor vervanging gezorgd.

 

Huishoudelijke hulp afgestemd op uw wensen.

De huishoudelijke hulp wordt natuurlijk afgestemd op uw persoonlijke wensen. De hulp bij het huishouden regelt de dagelijkse werkzaamheden in en om uw huis. Op basis van uw wensen maken we afspraken over de werkzaamheden:

 

  • stofzuigen
  • was draaien
  • stoffen
  • strijken
  • afwassen
  • ramen zemen
  • badkamer en toilet schoonmaken
  • boodschappen doen (afhankelijk van uw zorgindicatie)

 

De huishoudelijke hulp kan zo vaak langskomen als u wilt: één of meerdere keren per week of eens in de twee weken.

 

Tarieven huishoudelijk hulp

U kunt huishoudelijke hulp krijgen met een Persoonsgebonden Budget (PGB) of als particulier. Mogelijk komt u als particulier in aanmerking voor een indicatie van de gemeente vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning voor de hulp die u nodig heeft. Florein kijkt samen met u of u hiervoor in aanmerking komt. Als u de hulp particulier wilt, dan bemiddelt Florein tussen u en de huishoudelijke hulp. Voor de huishoudelijke hulp aan huis betaalt u een vast tarief van € 18,- per uur. U bepaalt zelf hoeveel hulp u wilt ontvangen. Een indicatie is niet nodig. Het tarief voor huishoudelijke zorg met een PGB bedraagt 25,07 per uur.

 

Meer informatie over huishoudelijke hulp aan huis

Meer informatie over de huishoudelijke hulp aan huis vindt u op de website van Florein. Hier kunt u ook direct het online aanvraagformulier invullen. De huishoudelijk hulp is in te zetten in heel het werkgebied van Florence: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor het maken van een afspraak kunt u ook bellen met Florein via 070 - 300 48 00. Met uw FlorencePas kunt u Florein ook inzetten voor een grote voorjaars- of najaarsschoonmaak met een korting van 5 procent. 

Voor u geselecteerd