Huishoudelijke hulp aan huis

Valt het doen van het huishouden u wat zwaar? Een betrouwbare huishoudelijk hulp aan huis van UWassistent ondersteunt u graag.

Huishoudelijkehulp

Huishoudelijke hulp zoals u dat wenst

De huishoudelijke hulp van UWassistent gaat niet zomaar bij u aan het werk. Eerst wordt er samen met u besproken wat u nodig heeft en wat u wenst. Hiervoor komt vrijblijvend een medewerker van UWassistent bij u langs. In een persoonlijk gesprek brengt u met elkaar in kaart wat u graag zou willen. Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken van de douche? Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp die eens in de zoveel tijd uw keukenkastjes schoonmaakt? Of zou u willen dat iemand regelmatig een stofdoek en een stofzuiger door u huis haalt? Wat uw wensen ook zijn, de huishoudelijk hulp van UWassistent staat voor u klaar.

Professionele huishoudelijke hulp aan huis

Nadat duidelijk is wat u nodig heeft en wilt, zoekt UWassistent voor u naar een huishoudelijke hulp die bij u past. Ook krijgt u een overzicht van de kosten. De huishoudelijke hulp kan vaak al binnen een aantal dagen bij u beginnen. U kunt rekenen op professionele ondersteuning van een betrouwbare huishoudelijke hulp. Voordat iemand bij u aan het werk gaat, is er natuurlijk altijd eerst een kennismakingsgesprek. U moet een goed gevoel hebben bij degene die bij u in huis komt helpen bij het huishouden. Klikt het? Dan kan het verschonen van de bedden of het lappen van de ramen in principe meteen beginnen.

Tarieven huishoudelijke hulp en PGB

U bepaalt zelf hoe vaak de huishoudelijke hulp bij u langskomt. De ene keer zal er meer te doen zijn dan de andere keer. U overlegt hiervoor met uw huishoudelijk hulp die altijd maatwerk biedt. Voor de werkzaamheden die de huishoudelijke hulp bij u doet, ontvangt u maandelijks een factuur. Dit bedrag maakt u over aan UWassistent die uw huishoudelijke hulp betaalt. Het gemiddelde tarief voor de huishoudelijke ondersteuning aan huis is 19,50 euro per uur. Afhankelijk van de precieze werkzaamheden kan dit tarief iets afwijken. Heeft u een persoonsgebondenbudget (PGB)? Dan kunt u de huishoudelijke hulp van UWassistent ook vanuit dit budget betalen. UWassistent kan dit voor u regelen of u helpen bij het aanvragen van een PGB.

UWassistent helpt u bij onderhoud tuin of balkon

Als u een tuin heeft en geen zin of tijd heeft om deze te onderhouden, dan kan UWassistent voor u ook een betrouwbare tuinhulp regelen

Meer informatie over huishoudelijke hulp aan huis

 • Met uw FlorencePas krijgt u de eerste maand een korting van 1 euro op het basistarief van
  19,50 euro per uur. Na de eerste maand krijgt u 10 euro korting op de factuur na afname van vijftig uur.
 • Als FlorencePashouder betaalt u geen eenmalige servicekosten van 14,95 euro.
 • Wilt u graag een huishoudelijke hulp hebben die wekelijks of elke twee weken bij u langskomt? Neemt u dan contact op met UWassistent via 06 - 48 61 01 71 of 06 - 48 18 87 71. Kijkt u ook op de website van deze organisatie: www.uwassistent.nl.
 • De kosten van de tuinhulp bedragen 27,50 euro per uur of 25 euro (inclusief btw) als het onderhoud regelmatig plaatsvindt. Als FlorencePashouder krijgt u de eerste maand een korting van 1 euro per uur op de tuinhulp. Daarna krijgt u na elke vijftig uur die u heeft afgenomen, tien euro korting.
 • Bianca van Wijk vertelt u graag meer over de mogelijkheden van UWassistent.

FlorencePas aanvragen

 • De FlorencePas kost 26 euro per jaar. 
 • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
 • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
 • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.