Huishoudelijke hulp aan huis

Valt het doen van het huishouden u wat zwaar? UWassistent ondersteunt u graag met een huishoudelijke hulp aan huis.

Huishoudelijkehulp

Huishoudelijke hulp zoals u dat wenst

De huishoudelijke hulp van UWassistent kan diverse huishoudelijke taken voor u oppakken. Denkt u aan het schoonmaken van uw douche of het stofzuigen van uw woning. Wat uw wensen ook zijn, de huishoudelijk hulp van UWassistent staat voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig voor het onderhouden van uw tuin of balkon? UWassistent kan ook voor u een betrouwbare tuinhulp regelen.

Hoe regelt u de huishoudelijke hulp?

Als u wilt dat een huishoudelijke hulp bij u aan de slag gaat, dan komt een medewerker van UWassistent bij u langs voor een eerste gesprek. Dit kan eventueel ook telefonisch plaatsvinden. Samen bespreekt u wat u nodig heeft en wenst. Op basis hiervan stelt UWassistent een huishoudelijk hulp voor die bij u past. Natuurlijk maakt u eerst met elkaar kennis, het moet wel klikken.

Regeling dienstverlening aan huis

Ook geeft u tijdens het intakegesprek aan dat u het eens bent met de algemene voorwaarden. Deze krijgt u tijdens het gesprek in een informatiemap uitgereikt. In de algemene voorwaarden van UWassistent staat onder meer vermeld dat de huishoudelijke hulp valt onder de wettelijke Regeling dienstverlening aan huis. Neemt u al deze informatie goed door, zodat u goed op de hoogte bent van de werkwijze van UWassistent. Voor het inzetten van de huishoudelijke hulp stelt u samen met UWassistent een zogenoemd arbeidscontract op (tussen u en de huishoudelijke hulp).

Huishoudelijke hulp kan uit PGB

Natuurlijk bepaalt u zelf hoe vaak de huishoudelijke hulp bij u langskomt en welke werkzaamheden worden opgepakt. U ontvangt maandelijks een factuur. Dit bedrag maakt u over aan UWassistent die vervolgens uw huishoudelijke hulp betaalt. U kunt de kosten betalen uit uw eventuele persoonsgebondenbudget (PGB). UWassistent kan dit voor u regelen of u helpen bij het aanvragen van een PGB.

Meer informatie huishoudelijke hulp aan huis

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 27,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.