FlorencePas
070 - 41 31 000

Klussendienst aan huis

Klussendienst aan huis

Het onderhoud aan een woning staat nooit stil. Als u hulp nodig heeft, kunt u heel eenvoudig de klussendienst aan huis van de FlorencePas inschakelen.

 

Klussendienst aan huis van de FlorencePas

Welke klus er ook bij u thuis moet worden gedaan, de FlorencePas biedt altijd de oplossing. Wij hebben afspraken met drie betrouwbare onderhoudsbedrijven. Zij kunnen kleine en grote klussen voor u uitvoeren. Denkt u aan behangen, laminaat leggen, het ophangen van een schilderij of loodgieterswerkzaamheden. Omdat u in het bezit bent van een FlorencePas worden de klusjes aan huis tegen een voordeliger tarief aangeboden.

 

Bouw- en verbouwwerkzaamheden

Voor bouw- of verbouwwerkzaamheden, zoals verven (binnen en buiten), behangen, laminaat leggen, aanpassing aan uw woning of het ophangen van een schilderij, kunt u een beroep doen op aannemersbedrijf J. Hazebroek. Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op de aanneemsom. Het werkgebied van deze klussendienst aan huis is Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. U betaalt geen voorrijkosten. Er geldt geen minimumafname van uren per oproep. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met aannemersbedrijf J. Hazebroek via jhazebroek@casema.nl of via 06 - 46 22 23 51.

 

Reparaties en groter onderhoud

Loodgieter- en onderhoudsbedrijf Michel Olsthoorn voert diverse reparaties uit. Ook voor groter onderhoud aan uw woning kunt u een beroep doen op deze klussendienst aan huis. Met uw FlorencePas krijgt u 5 procent korting op het uurtarief. Materiaalkosten worden apart in rekening gebracht. Het werkgebied is Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Voor het opvragen van een offerte of meer informatie kunt u mailen naar molsthoorn@live.nl of bellen met 071 - 561 91 22 of 06 - 51 78 73 39.

 

Kleinere klussen in en rond huis

De FlorencePas heeft ook een eigen klusvrouw: Alexandra Goes helpt u met al uw kleinere klussen in en rond huis. Denkt u aan het ophangen van een lamp of een schilderij, schilderwerk of het ordenen van uw schuur. Alexandra Goes biedt uitkomst. Zij helpt u bij elke klus en denkt mee om tot de de ideale oplossing te komen. Zij komt met haar bus vol gereedschap en de juiste schroeven naar u toegereden. Zo helpt ze u bij elke klus. Als u een klusje heeft voor de klusvrouw van de FlorencePas, dan kunt u direct contact met Alexandra Goes opnemen via 06 - 17 12 78 96 of info@onzeklusvrouw.nl. Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op het uurtarief. Kijkt u voor meer informatie ook eens op de website van Alexandra Goes: www.onzeklusvrouw.nl.

Onze Klusvrouw is tot 31 juli helaas niet beschikbaar. Voor kleinere klussen kunt u tot die tijd terecht bij Michel Olsthoorn (molsthoorn@live.nl, 071 - 561 91 22 of 06 - 51 78 73 39)

 

Voor u geselecteerd