FlorencePas
070 - 41 31 000

Mantelzorger aan huis

Mantelzorger aan huis | FlorencePas

Kunt u wel wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het koken of het doen van de boodschappen? Of wilt u gewoon met iemand gezellig een wandeling maken? Saar aan Huis komt graag bij u langs.

 

Particuliere mantelzorgondersteuning

Saar aan Huis is een landelijke particuliere mantelzorgorganisatie die senioren allerlei vormen van ondersteuning biedt om zo lang mogelijk onbezorgd thuis te kunnen blijven wonen. Het kan gaan om licht huishoudelijk werk, doen van boodschappen, koken, wandelen, begeleiding bij doktersbezoek, het doen van een spelletje of het voeren van een goed gesprek.

 

Vaste persoon als ‘mantelzorger’

U krijgt altijd hulp van dezelfde ‘Saar’ op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. De organisatie Saar aan Huis bekijkt samen met u welke medewerker het beste bij u past. Bij Saar aan Huis werken voornamelijk vrouwen van boven de 40 jaar met ervaring in het contact met senioren. Ze zijn stuk voor stuk betrokken en gemotiveerd.

 

Betaalbare mantelzorg met en zonder zorgindicatie

U kunt uw eigen Saar financieren uit uw Persoonsgebonden budget (PGB) of vanuit uw Wmo- of Wlz-indicatie (Wet op maatschappelijke ondersteuning of Wet langdurige zorg). Natuurlijk kunt u ook particulier een Saar inhuren. Het tarief bedraagt € 23,- per uur. Met uw FlorencePas krijgt u 5 procent korting op de uurprijs. Saar aan Huis komt in de gehele regio. Voor het maken met een afspraak belt u met Yvonne Koot via 06 - 22 98 11 24 (regio Rijswijk, Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar) of Nicole Verduijn via 06 – 15 32 96 69 (regio Leiden en Voorschoten). Kijkt u ook eens op de website www.saaraanhuis.nl.

 

Voor u geselecteerd