Tuinhulp aan huis

Een tuin onderhouden kan best zwaar zijn. Met uw FlorencePas schakelt u eenvoudig een betrouwbare tuinhulp in.

Tuinhulp aan huis

Hoe regelt u tuinhulp aan huis?

Bent u op zoek naar iemand die regelmatig uw tuin schoffelt? Of heeft u een hulp nodig die de planten water geeft, het gras maait, de heg snoeit of uw balkon opruimt? Neemt u dan contact op met UWassistent. Tijdens een intakegesprek vertelt u wat uw precieze wensen zijn. UWassistent stelt u dan graag voor aan een betrouwbare tuinhulp. Maakt u al gebruik van de huishoudelijke hulp van UWassistent? Overleg u dan met uw vaste contactpersoon bij UWassistent.

Hoe regelt u de tuinhulp?

Als u wilt dat een tuinhulp bij u aan de slag gaat, dan bespreekt u uw wensen met een medewerker van UW assistent. Op basis van dit gesprek stelt UWassistent een tuinhulp voor die bij u past. Natuurlijk maakt u eerst met elkaar kennis, het moet wel klikken.

Regeling dienstverlening aan huis

Ook geeft u tijdens het intakegesprek aan dat u het eens bent met de algemene voorwaarden. Deze krijgt u tijdens het gesprek in een informatiemap uitgereikt. In de algemene voorwaarden van UWassistent staat onder meer vermeld dat de tuinhulp valt onder de wettelijke Regeling dienstverlening aan huis. Neemt u al deze informatie goed door, zodat u goed op de hoogte bent van de werkwijze van UWassistent. Voor het inzetten van de tuinhulp stelt u samen met UWassistent een zogenoemd arbeidscontract op (tussen u en de tuinhulp).

Meer informatie over tuinhulp aan huis    

  • Een afspraak met UWassistent maakt u via 085 - 20 13 072. 
  • Op www.uwassistent.nl vindt u meer informatie.
  • De tuinhulp kunt u voor minimaal twee uur per keer inhuren.
  • Met uw FlorencePas krijgt u 2,5 procent korting op het uurtarief. Ook betaalt u geen eenmalige inschrijfkosten (14,95 euro).
  • De diensten van UWassistent zijn vrijgesteld van btw, omdat er wordt gewerkt volgens de Regeling dienstverlening aan huis.