Tuinonderhoud aan huis

Bent u op zoek naar iemand die uw tuin kan onderhouden? Ook dat regelt u eenvoudig en snel met uw FlorencePas.

Tuinonderhoud aan huis

Onderhoud tuin in Den Haag en omstreken

De FlorencePas werkt hiervoor samen met Groenrijk 't Haantje in Rijswijk. De groenspecialisten van dit bedrijf staan graag voor u klaar. U kunt bij hen terecht voor alle werkzaamheden in uw tuin of op het balkon, bijvoorbeeld tegelen, schuttingen plaatsen en kleinere onderhoudswerkzaamheden zoals snoeien en aanvegen. U kunt er ook voor kiezen om het reguliere onderhoud van uw tuin te laten uitvoeren door de hoveniers van Groenrijk 't Haantje. Hiervoor kunt u een abonnement voor tuinonderhoud afsluiten.

Meer informatie

Met uw FlorencePas betaalt u geen voorrijkosten voor de hovenier aan huis. U krijgt daarnaast 10 procent korting op de uurprijs. U kunt direct een afspraak maken met Groenrijk 't Haantje via 015 - 212 63 59. Kijkt u voor meer informatie ook op https://www.haantjehoveniers.nl. U kunt ook een bezoek brengen aan het prachtige tuincentrum in Rijswijk, aan de Laan van 't Haantje 22.

 

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u 25,50 euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.