FlorencePas
070 - 41 31 000

Vervoer van en naar huis

Vervoer van en naar huis

Als u naar de markt wilt of bij iemand koffie wilt drinken, maar het is voor u lastig om daar te komen, dan biedt de FlorencePas de oplossing. U regelt heel eenvoudig vervoer van en naar huis. Dat is wel zo prettig en comfortabel.

 

Korte en lange ritten

De FlorencePas werkt samen met de Hofstad Taxicentrale, kortweg Hofstadtax. Als FlorencePas- houder heeft u hierdoor aantrekkelijke extra vervoersmogelijkheden. Hofstadtax verzorgt niet alleen korte ritten binnen de regio Haaglanden, maar ook vervoer door heel Nederland en indien gewenst rolstoelvervoer. De chauffeurs zijn vriendelijk en service gericht, Hofstadtax is 24 uur per dag bereikbaar.

 

Voordelen FlorencePas taxivervoer

Op reguliere ritten krijgt u op vertoon van uw FlorencePas 10 procent korting. Maakt u vaak gebruik van taxivervoer? Dan is een jaarabonnement misschien iets voor u. U ontvangt dan een pas waarmee u gebruik kunt maken van taxivervoer tegen een vaste prijs, die 20 tot 50 procent lager ligt dan een reguliere rit. Voor het abonnement zelf betaalt u met de FlorencePas 50 procent minder: € 10,- in plaats van € 20,-.

 

Meer informatie Hofstadtax

Voor meer informatie kijkt u op www.hofstadtax.nl. U bereikt de Hofstad Taxicentrale op 070 – 346 26 26.

Voor u geselecteerd